aveai aceeasi problema?
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by cosmin_xff View Postla chestia m-am gandit si eu dar nu am avut timp momentan. Eu nu pot sa inteleg ce legatura au proiectoarele cu instalatia de xenon? De ce cand aprind si proiectoarele dispar toate bruiajele?
Nu mai schimbi pe balasturi si alte exrimente.
De ce...cum..mai conteaza? ) Nu-i place si gata.
Comment
-
Originally posted by alex86 View PostEu tot timpul am spus exact ce se intampla nu ca altii care cu din alea de 30 cm zic ca bat 10 km
Dan ce crezi ca as pute face sa bata mai mult?
Merci
Comment
-
Originally posted by ADI BOCU View PostEu am o Cobra 19DXIV,ce parere ave-ti despre aceasta statie inca nu am folosito(cica bate pana la 25 km scria pe cutie cand am luato)
Originally posted by alex86 View PostEu tot timpul am spus exact ce se intampla nu ca altii care cu din alea de 30 cm zic ca bat 10 km
Dan ce crezi ca as pute face sa bata mai mult?
Merci
Comment
-
Originally posted by Distrat View PostSalut, ma poate ajuta cineva cum sa elimin parazitii dati de catre xenon pe statie? statii tti 550 .am inteles ca ar trebui pus niste condensatori.de care? va rog frumos
Comment
-
Originally posted by Distrat View PostSalut, ma poate ajuta cineva cum sa elimin parazitii dati de catre xenon pe statie? statii tti 550 .am inteles ca ar trebui pus niste condensatori.de care? va rog frumosAttached Files
Comment
-
Va salut cu respect
Dupa cautari si zeci de pagini citite pe forum am optat pentru un tti550 si un ml145 de la midland (deh buget de...bugetar). Pana aici fain frumos. Acums stau si ma gandesc : xenon am...ieftin (cum am zis..bugetar) poate totusi am noroc si sunt balasturi "bune"... da de unde...aceeasi problema.
Deci ce facem colegii? renuntam la xenon?
Comment
-
Asa cum am scris si in alte posturi am si eu aceeasi prob. am incercat toate metodele posibile dar fara succes. Ieri am vorbit cu o persoana care se pricepe bine la partea de electrica,electronica si mi-a spus ca in mod normal nu este de la balasturi,ei nu au nici o vina...problema vine de la firul dintre balast si bec. Prin aceste fire trece o tensiune foarte mare,firele nu sunt bine izolate(ecranate) si dau acesti paraziti in statia cb.O s incerc sa ecranez aceste fire cat mai curand si sper sa dea rezultat. Daca incearca cineva aceasta metoda inainte rog sa posteze rezultatul pe care la avut.
Comment
Comment