Statii Radio CB

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by alex86 View Post
    Dupa ce faci tu proba poate imi zici si mie impresii. Merci
    ????????? Ce-as putea sa zic?......este un pic aiurea...............iti dai seama ca esti auzit mai de departe.................ideea este ca acum nu-i ami poti auzii tu pe aceia.............tu dai departe....dar iei tot ce-ti lua antena inainte..............cert este ca nu mi-am mai luat...........si cand ies din Bucuresti iau Midlandul 220 care da ca 15 watt...........ceea ce-i destul....

Comment

• Colegi unde se poate calibra o antena in BV

Comment

• Dece nu iti cumperi un reflectometru ?Daca,calibrezi antena de 3 ori l-ai amortizat .Antena trebuie verificata din cand in cand,si prin simpla schimbare a pozitiei aceasta trebuie recalibrata,nu mai vorbesc de eventualele intreruperi ale firului,oxidari,etc,toate duc la avarierea statiei,daca nu sunt desoperite la timp.
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• daca incearca cineva acel filtru de care zice dan il rog sa ne spuna si noua daca a rezolvat problema parazitilor.

Comment

• La masinile echipate cu xenon de fabrica o simpla priza cu + direct de la baterie a rezolvat problema parazitilor. O astfel de priza da rezultate pe toyota land cruiser si skoda octavia 3 astea am testat pana acum, ambele cu xenon de fabrica.
            Deci problema la voi e instalatia de xenon.

Comment

• Daca se poate a imi recomande cineva ce tip de condensatori sa cumpar pentru xenon ca sa incerc sa scap de parazitii.

Comment

• Originally posted by Distrat View Post
                Daca se poate a imi recomande cineva ce tip de condensatori sa cumpar pentru xenon ca sa incerc sa scap de parazitii.
                up!inca mai asteptam recomandarile

Comment

• @andrei_Vdm nu mai folosi functia Quote sa raspunzi la ultimul post sa sub intelege ca lui ii raspunzi.
                  Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• am folosit functia quote pt a se sublinia recomandarea de condensatori si nu de statie (subiectul topicului) ;)

Comment

• nu se foloseste aceasta functie pentru a raspunde ultimului post ,intelegi?
                      Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Am inteles.gata cu off-topic-ul ca deviem de la condensatorii aia ;)

Comment

• o mare rugaminte. exista posibilitatea de a localiza pe cineva care foloseste o statie CB ? exista cineva in zona ploiestiului care deranjeaza foarte mult. stiu sigur ca nu este in miscare deoarece se aude numai intr-o anumita zona si seara de obicei. jigneste si injura in permanenta. as vrea sa dau de el si sa ii fac o mica vizita ...
                          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• radioamatorii stiu mai bine cum te pot ajuta cu debilul ala(schener frecventa si localizare frecventa)

Comment

• ok ! multam fain. cunosc un profesionist. o sa apelez la el. va tin la curent.
                              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• in zona SB mai era ani trecuti unu care tot urla la statie ......un svon se auzea ca ar fi ceva nebun dinasta pe care il luau soferi de maxi-axi pt asa ceva s afaca bascalie la statie .....de auzit l-am auzit si eu cat despre cine ar fi nu stiu 100% sibieni ma pot contrazice
                                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google