tareee is prosti uniii sau nu se pot abtine din prostie
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
idiotul din ploiesti de face gargara pe frecventa sta pe undeva intre ofelia si capatul-44...m-am invartit vreo ora intr-o zi, in zona aia aveam semnal rx atat ca putere cat si ca modulatie cel mai puternic.ma gandeam ca il gasesc prin vreo masina ceva sa dau de veste si altor colegi dornici de a-l cunoaste )
Dar cred ca il cauta si ANCOM-ul ca am tot vazut o masina mai "speciala" de la ei la munca dar pe undeva prin paltinis.
Comment
-
Originally posted by logan_bihor View Postli se pare interesanta statia e un aparat mai inteligent ca si ei) las ca mai am eu un prieten care cum ma vede la masina vine sa vorbeasca la statie cand il vad ca vine pun pe alt canal sa nu deranjeze 22-u
Originally posted by alex86 View PostSi in afara orasului sa fie campie ca daca sunt ceva dealuri in fata sigur nu mai bate atat Cel putin eu zic ca al meu maxon CM70 cu antena midland ml145 bate aprox 5-7 km in zona cu dealuri si aprox 10-15 la campie.
Comment
-
salut! stie cineva daca e vreo diferenta de sunet la o statie cu ecou si o statie normala care are doar microfonul de ecou [si preamplificare]?am gasit doua tipuri de microfoane cu ecou si preamplificare;MAAS KM-2018=109LEI,NM-452=171LEI. multumesc anticipat .salut !
Comment
-
eu am un KL300 de ex si merge ok.. banuiesc ca si KL200 e super ok.
de 747-le ala nu stiu ce sa-ti zic... dar o chestie buna d.p. meu de vedere este faptul ca, din cate stiu, nu are preamplificare le receptie - deci nu o sa-ti mai amplifice zgomotele la receptie (mai ales in zonele cu interferente din orase unde e chiar nasol cu preamplificare).. practic ce castigi cu preamplificarea sa zic, pierzi pt faptul ca trebuie sa ridici squelch-ul.
asta ar cam fi singura chestie care nu prea imi place la KL300 - dar oricum eu nu il folosesc mai deloc.. sta pe masina inchis - practic emit "prin el" dar fara amplificare.
amandoua vad ca scot 100W in FM.. deci d.p asta de vedere nu sunt diferente.. oricum e arhisuficient.
pana la urma ce ai facut, ti-ai tras alimentare de la baterie?
ultima data am vazut ca aveai amplificator in masina - nu te-ai lasat!!Last edited by meghitz; 9 March 2011, 16:57.
Comment
-
Originally posted by pagubos View Postpai daca ai buton pt. al regla mai incet cred ca nu-i problema .dar macar se aude mai clar?l-ai luat nou?e si cu preamplificare?cat ai dat pe el?
Butonul de reglare trebuie sa-l dau pe minim-minim si tot mi se cere sa-i reduc din ecou!Last edited by 1q Mitru; 9 March 2011, 21:27.
Comment
-
o sa-mi iau si eu in curand microfon de ala dar nu de pe net ca ies prea scump cu el.am pus azi difuzor exterior pentru PA de 5w dar daca gasesc in piata duminica o sa iau mai mareamplificator ti-ai pus?nu stiu daca merita pentru cativa km in plus...cand am luat statia president walker [600ron garantie 5 ani] era una cu cou 1.000 ron zicea ala de la magazin ca e super ...cu ecou...dar nu mi-a zis si de microfon ca se poate si numai cu microfonul.
asa ca nu l-am intrebat nu stiu poate are chiar acolo si microfon
aaa poate tii butonul apasat inca putin dupa ce ai vorbit si de aia e asa tare ecoul
Comment
-
Originally posted by meghitz View Posteu am un KL300 de ex si merge ok.. banuiesc ca si KL200 e super ok.
de 747-le ala nu stiu ce sa-ti zic... dar o chestie buna d.p. meu de vedere este faptul ca, din cate stiu, nu are preamplificare le receptie - deci nu o sa-ti mai amplifice zgomotele la receptie (mai ales in zonele cu interferente din orase unde e chiar nasol cu preamplificare).. practic ce castigi cu preamplificarea sa zic, pierzi pt faptul ca trebuie sa ridici squelch-ul.
asta ar cam fi singura chestie care nu prea imi place la KL300 - dar oricum eu nu il folosesc mai deloc.. sta pe masina inchis - practic emit "prin el" dar fara amplificare.
amandoua vad ca scot 100W in FM.. deci d.p asta de vedere nu sunt diferente.. oricum e arhisuficient.
pana la urma ce ai facut, ti-ai tras alimentare de la baterie?
ultima data am vazut ca aveai amplificator in masina - nu te-ai lasat!!
Comment
-
Originally posted by pagubos View Posto sa-mi iau si eu in curand microfon de ala dar nu de pe net ca ies prea scump cu el.am pus azi difuzor exterior pentru PA de 5w dar daca gasesc in piata duminica o sa iau mai mareamplificator ti-ai pus?nu stiu daca merita pentru cativa km in plus...cand am luat statia president walker [600ron garantie 5 ani] era una cu cou 1.000 ron zicea ala de la magazin ca e super ...cu ecou...dar nu mi-a zis si de microfon ca se poate si numai cu microfonul.
asa ca nu l-am intrebat nu stiu poate are chiar acolo si microfon
aaa poate tii butonul apasat inca putin dupa ce ai vorbit si de aia e asa tare ecoul
Parerea mea e ca 4W si cate o strigare, cand vezi pe cineva cu antena CB, este cea mai utila metoda. Bineinteles fiecare informatie este etic sa fie rasplatita cu informatie.
Comment
-
cei 100wati ii vei folosi pt emisie.
la receptie vei avea cel mult o preamplificare, care, in medii cu multe interferente, iti va amplifica si zgomotele si vei fi nevoit sa ridici squelch-ul (deci se va micsora distanta de receptie) - adica exact ce povesteam cateva posturi mai sus - ...asadar nu vei fi prea castigat la receptie fata de cei care au statii obisnuite de 4 wati.
Comment
Comment