Originally posted by razvan05
View Post
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salut..sunt nou in ceea ce priveste aceste statii CB as dori sa imi achizitionez si io una si habar n-am de care
as vrea de la voi cei care cunosteti cate ceva depsre ele niste sfaturi si de unde ma sfatuiti sa imi cumpar
va multumesc
P.S. apropo am vazut una la metro cobra cu tot cu antena in jur de 5 mil...ce ziceti e ok??
Comment
-
meterna@ Daca nu ma insel are Calin65 si este foarte multumit de ea. Noi cand mergem impreuna il aud tare si foarte clar. Trimite-i un PM ca o sa-ti raspunda pentru mai multe detalii.
Personal daca nu-mi trebuia speaker si dualband, asta era statia ce mi-o cumparam. Totusi mai cere pareri si de la detinatori.
Stima!
mar1u5@ asta este o decizie pe care trebuie sa o iei singur. O singura persoana am vazut pe undeva ca lauda Cobra ca statie CB. Atentie la antena deoarece conteaza. Decat una slaba la "pachet" mai bine separat. Personal mi-am comandat statia pe net si sunt foarte multumit. Antena primita la pachet zace in dulap, ca a trebuit sa-mi iau alta.
Stima!Last edited by 1q Mitru; 4 May 2011, 00:39.
Comment
-
Originally posted by meterna View Postce parere aveti despre statia radio Danita 440???as vrea sa o achizitionez...Its just a car ...
Comment
-
Originally posted by mar1u5 View Postsalut..sunt nou in ceea ce priveste aceste statii CB as dori sa imi achizitionez si io una si habar n-am de care
as vrea de la voi cei care cunosteti cate ceva depsre ele niste sfaturi si de unde ma sfatuiti sa imi cumpar
va multumesc
P.S. apropo am vazut una la metro cobra cu tot cu antena in jur de 5 mil...ce ziceti e ok??
Comment
-
Comment
-
daca vro data veti vrea sa cumparati aparatura CB feritiva ca de dra.....
Sc. Auto-Val Nova Srl.
Fix / Fax : +4 0334.104.041
E-mail : office@cbradio.ro
Web : http://www.statiiradiocb.ro
Forum / Blog : http://www.cbradio.ro
nu de alta dar sar putea sa va para rau dupa, daca nu cumparati de cel putin 1000 ron veti fi tratat porceste, nici mu ma gindesc ce se poate intimpla daca voi avea nevoie de garantie
daca vreti detalii va pot da pe pm ,copie a discutiei de pe mail sa vedeti cum sunt tratati cei care cumpara deSigur noi si fan-ul am tras o mare tzeapa de 100 si ceva de lei )baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
Comment