Statii Radio CB

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by razvan05 View Post
    eu cred in ceea ce spune primul venit deoarece segmentul de CB ma depaseste.
    Pacat.nu mai crede arice neavenit...............intreaba si tu pe cei ce stiu sa te povatzuiasca...............

Comment

• salut..sunt nou in ceea ce priveste aceste statii CB as dori sa imi achizitionez si io una si habar n-am de care
      as vrea de la voi cei care cunosteti cate ceva depsre ele niste sfaturi si de unde ma sfatuiti sa imi cumpar
      va multumesc
      P.S. apropo am vazut una la metro cobra cu tot cu antena in jur de 5 mil...ce ziceti e ok??

Comment

• ce parere aveti despre statia radio Danita 440???as vrea sa o achizitionez...

Comment

• meterna@ Daca nu ma insel are Calin65 si este foarte multumit de ea. Noi cand mergem impreuna il aud tare si foarte clar. Trimite-i un PM ca o sa-ti raspunda pentru mai multe detalii.
          Personal daca nu-mi trebuia speaker si dualband, asta era statia ce mi-o cumparam. Totusi mai cere pareri si de la detinatori.
          Stima!
          mar1u5@ asta este o decizie pe care trebuie sa o iei singur. O singura persoana am vazut pe undeva ca lauda Cobra ca statie CB. Atentie la antena deoarece conteaza. Decat una slaba la "pachet" mai bine separat. Personal mi-am comandat statia pe net si sunt foarte multumit. Antena primita la pachet zace in dulap, ca a trebuit sa-mi iau alta.
          Stima!
          Last edited by 1q Mitru; 4 May 2011, 00:39.

Comment

• care-isparla cu'acel reglaj al portii de sunet??

Comment

• Originally posted by meterna View Post
              ce parere aveti despre statia radio Danita 440???as vrea sa o achizitionez...
              am si eu , sunt multumit,cu o antena slabutza de 90 cm vb destul de departe , in oras undeva la 5 km (in cel mai rau caz) si in afara undeva la vreo 10-15 poate chiar mai bine
              Its just a car ...

Comment

• Originally posted by mar1u5 View Post
                salut..sunt nou in ceea ce priveste aceste statii CB as dori sa imi achizitionez si io una si habar n-am de care
                as vrea de la voi cei care cunosteti cate ceva depsre ele niste sfaturi si de unde ma sfatuiti sa imi cumpar
                va multumesc
                P.S. apropo am vazut una la metro cobra cu tot cu antena in jur de 5 mil...ce ziceti e ok??
                Daca vrei sa asculti de un ul mai batran ca tine in ale CB-ului...............nut-i lua altceva decat Midland...........Maxon sau Prezident..dai un ban dar stai in fata......si bineanteles o antena buna..cu cat mai lunga cu atat mai bine.................sau un Wilson Little Wil.......

Comment

• Despre Maxon cm70 ce parere aveti?

Comment

• da voi unde ati amplasat statia pe logan ca eu nu ii gasesc nici un loc....((

Comment

• eu o instalez unde vreau eu... este portabila. in timpul condusului o tin ori pe bancheta din dreapta ori sub frana de serviciu ori pe bord intre aeratoarele centrale
                      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Eu la Loganu vechi berlina am avut suport ca cel atasat prins de marginea portbagajului cu cablul scos pe langa stop.
                        Am schimbat masina cu MCV si as vrea sa stiu cum as putea prinde antena.
                        P.S. La limita as incerca cu talpa magnetica dar nu prea as vrea.
                        Multumesc.
                        Attached Files

Comment

• pune magnetica. eu am sirio 2000 cu talpa de 120. rezista fara probleme la 150km/h
                          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Salut.

Mi-am luat si eu un set de statie si antena, mai exact asta. E in promotie la pret bun si cu caracteristici bune Cat sa nu mai iau din nou o amenda cu 75km/h in localitate )

Comment

• e bunicica ,micuta , merita
                              baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• daca vro data veti vrea sa cumparati aparatura CB feritiva ca de dra.....
                                Sc. Auto-Val Nova Srl.
                                Fix / Fax : +4 0334.104.041
                                E-mail : office@cbradio.ro
                                Web : http://www.statiiradiocb.ro

Forum / Blog : http://www.cbradio.ro

nu de alta dar sar putea sa va para rau dupa, daca nu cumparati de cel putin 1000 ron veti fi tratat porceste, nici mu ma gindesc ce se poate intimpla daca voi avea nevoie de garantie
                                daca vreti detalii va pot da pe pm ,copie a discutiei de pe mail sa vedeti cum sunt tratati cei care cumpara de
                                Sigur noi si fan-ul am tras o mare tzeapa de 100 si ceva de lei )
                                baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google