Aici este pentru statii CB,adica aparate pentru emisie-receptie unde radio, in Citizen-band.
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
de azi sunt mandrul posesor al unei antene megawatt 4000 (aveam sirio 2000). il folosesc impreuna cu statia intek h520i. as vrea sa cumpar un amplificator de emisie si m-am orientat spre acesta : Amplificator RM KL 200. ce parere aveti ? este ok? sau dati-mi alte optiuni in aceiasi bani si la aceiasi putere. multumesc !Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
daca vrei amplificare pt emisie , kl200 e ok. Insa daca optezi pt ceva si cu functia de p-reamplificare pr receptie, s-ar putea sa fii dezamagit, ca iti amplifica mai multe decat conversatia din trafic( linii de inalta tensiune, paraziti in general..)sigpic42.453.149
Comment
-
am mai multe masini(nu e lauda ) si vreau sa-mi cumpar o singura statie(pentru iesire din localitate). Daca o mut periodic de pe una pe alta, intampin ceva probleme? Ma gandeam si la un alan52, sa-mi fie usor sa o mut de pe o masina pe alta.Stiu ca antena se calibreaza...
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostSi eu ma gandesc sa achizitionez o statie CB,in cazul in care detectoarele vor fi interzise.Deocamdata ma documentez...
Eu nici acum nu cred in utilitatea ei, dar este foarte utila
La inceput ma stresa sa vorbesc, dar nu e musai sa vorbesti, asculti, bagi la tartacuta si n-ai cum sa nu dai info mai departe cand stii ca acolo a fost ceva.
...si daca esti injurat, nu pune la suflet
Comment
-
Inca nu sunt hotarat,astept sa vad daca interzic astia detectoarele.Statia ma cam streseaza,nu prea suport gajaiala pe care o face.Dar pana la urma...Nu vreau ceva sofisticat,doar pt info-trafic si cu antena pana 1m.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostInca nu sunt hotarat,astept sa vad daca interzic astia detectoarele.Statia ma cam streseaza,nu prea suport gajaiala pe care o face.Dar pana la urma...Nu vreau ceva sofisticat,doar pt info-trafic si cu antena pana 1m.
Comment
Comment