Nimeni nu zice (stie) nimic de posibilitatea trecerii statie in normele RU?!
Statii Radio CB
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am avut eu vreo 2 ani TTI 550, e foarte galagioasa, multe "caraieli". Singurul ei atu a fost dimensiunea. Am trecut de vreo juma de an la Danita 640, oldies but goldies, alta viata, s-a facut liniste-n golan. Daca totusi insist la o sensibilitate maxima si trec RF Gain la ora 15 si Squelch-ul la 12, apar zbarnaieli. Insa la o sensibilitate medie, adica RF Gain la ora 14 si Squelch la 13, uiti ca ai statie, auzi numai convorbirile, fara fasaieli. Concluzie, alta statie decat TTI si musai antena serioasa, adica ML 145. Antenele scurte, le mai spune lumea "spaghete" nu satisfac utilizatorul.
Comment
-
@Urs - nu te incurca la picioare acolo?! Initial asa am avut-o si eu, dar parca nu era spatiu destul si am mutat-o pe partea pasagerului. Cat despre antene inclin sa cred ca in radiocomunicatie "marimea" conteaza....Mai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
si nu numai in radiocomunicatie )
initial am avut si eu o spagheta de 35cm. mi se parea ca este perfecta. apoi am trecut la sirio 2000. nu suporta comparatie.
in cele din urma am luat megawatt 4000. abia acum pot spune ca sunt pe deplin "satisfacut"Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by Tek_ids View Post@Urs - nu te incurca la picioare acolo?! Initial asa am avut-o si eu, dar parca nu era spatiu destul si am mutat-o pe partea pasagerului.
Comment
-
ce parere aveti despre statia asta?
merita 200 de lei (fara antena)?Attached Filessigpic
Comment
Comment