Statii Radio CB

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mersi la fel

Comment

• Are cineva performer vr32? eu am cumparat anul trecut aceasta statie noua din auchan la pret de 250 lei cu 2 ani garantie, talpa magnetica si antena la 65 lei fiecare. in total 380 toate performer noi cu garantie. am fost cu ele la calibrat si dupa ce a pus aparatul acela , mi-a zis omul ca nu are ce sa mai calibreze ca sunt perfecte, fiind produse de aceeasi firma. La primul drum de Italia m-a scutit de vreo 4 amenzi, deci si-a scos instant banii. Este foarte mica, am montat-o in locul scrumierei la masina mea(nissan primera) si receptioneaza kiar de la 15-20 km foarte clar. V-o recomand.

Comment

• ce antena spui ca ai ? la distanta de receptie nu cumva ai uitat vreo virgula ? ceva de genul 1.5-2.0km ?

nu ma pot lauda cu astfel de performante eu cu megawatt 4ooo. receptionez clar de la 10-15 km. dar 20km ????????
        Last edited by RAZVAN-005; 6 September 2012, 14:51.
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• antena performer de 160cm parca. pusa pe mijlocul masinii. ma uit acuma sa-ti spun exact distanta pe google maps

17km pe strada , deci cam 15 in linie dreapta. oricum mai mult nu are rost ca deja in oras receptionezi prea multe informatii inutile. eu ma declar super multumit. !5km prin localitati si cu un aeroport aproape.......e destul
          Last edited by L3on_rgby; 6 September 2012, 15:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nu stiu de ce am dubii in legatura cu ceea ce spui.....
            o talpa magnetica de 160 costa undeva la 80 ron iar antena performer de la sirio costa cel putin 150ron. sesizezi unde bat eu ?
            Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• am sa le masor si sa le fac poza. si eu m-am mirat, dar am fost foarte multumit ca le-am luat toate la 380 ron

Comment

• m-am interesat pe net despre aceasta statie si parerea mea este ca ai dat mult pe ea...am gasit statia aici si dupa cum se vede costa 46 euro...iar antenele pe acelasi site coste intre 10 si 22 de euro...in cazul in care o ai pe cea mai scumpa sa zicem cea de 22 de euro tot ai iesit in dezavantaj

Comment

• Uita-te mai atent, pret fara tva...
                  sigpic

Comment

• mi-am calibrat aseara statia intr-o zona fara stalpi fara interferente...intr-o parcare ...si am scos swr de 1.0

Comment

• bluestar, e 46euro fara tva pretul. deci tot cam acolo ajungi,dar mai adaugi taxe postale si timpul pierdut pana ajunge. eu aveam nevoie repede. Cand a masurat electronistul sa o calibreze 0 sau 1 i-a dat valoarea aia. a zis k e perfect.

Comment

• pai si la mine a dat exact la fel

Comment

• din prima? fara sa taie din antena? si cat ai dat pe tot kitul?

Comment

• Salut colegii, ce tip de casca imi recomandati pentru Maxon CM10?

Comment

• pe swr metru si pe cablu am dat 80 lei...am mai ridicat antena cu 1 cm pentru a regla exact

Comment

• Salut, pune niste poze sa vedem si noi ce scule ai, adica, statie, antena si swr-metru. Eu de ex am asa ceva.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google