Statii Radio CB

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atat timp cat caraie inseamna ca receptioneaza.
    Alan42 respectiv 52 au fost concepute sa functioneze ca o statie portabila asa adica sa mearga cu acumulatori si la emisie receptie foloseste o antena de 15cm
    De aici au o semsibilitate la receptie mare si cand i se ataseaza o antena de 1.6 m atunci sensibilitatea receptie creste foarte mult dar o data cu undele radio din CH 22(27.205 mhz) mai vin si paraziti.
    Statia nu are nici o problema si mi-a placut cum functioneaza.
    Eu detin un Alan 42.
    sigpic

Comment

• a

Multumesc pentru răspuns. Mflorin pe mine ma intereseaza sa meargă la 5-6km atat mai mult nici numi trebui

Comment

• Asta nu tine de statie ci tine in primul rand de antena sau mai bine zis de calibrarea corecta a antenei pe masina.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
        sigpic
        This is My Ride!
        !Visit and enjoy!

Comment

• Salut
          Azi am reusit sa scap de tti-ul 550 si sunt in cautarea unei statii.Am vrut sa cumpar cu ceva timp in urma un mtech legend 3 ,dar din cauze financiare am amanat acesta achizitie.
          Acum am un buget de pana in 600lei si ma uitam la mai multe statii cum ar fi:
          -president harry 3 asc(540ron la domo-e redusa cu 10%)-ar fi prima in lista preferintelor
          -legend 3 (450ron la artero)
          -Albrecht AE 6690(550ron la emag)
          O sugestie ar fi binevenita pt ca nu as vrea sa risc sa dau iar banii pe o pocnitoare cum a fost tti-ul.Sunt deschis si la alte propuneri inafara listei mele.
          Antena e un midland ml145 cu baza magnetica.
          Multumesc!

Comment

• Am primit moca de la cineva un alan 54 e...E ceva de capul ei?
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Harry 3 ASC este aceasi cu Legend 3 difera ecranul.
              Deci ori ce ai alege din astea 2 tot statia aia e.
              Cea de a3a varianta destul de scumpa si nu face banii.

Alan 54 E cred ca e piesa de muzeu
              Last edited by stoicanu; 4 September 2014, 18:52. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

• Legendul are asc?!

Sent using Forum Runner
                Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Da are este acelas ca la President.
                  sigpic

Comment

• Atunci....colegul sa foloseasca criteriul ieftinache. Dar oare nu este diferenta la calitatea componentelor? Recunosc nu am butonat si nici nu am cercetat in interior nici un legend!

Sent using Forum Runner

Comment

• Salut
                      Poate sa ma lumineze cineva ce inseamna " Sistem de receptie duala superheterodina"?Am citit asa ceva la lafayette zeus.

Comment

• SUPERHETERODÍNĂ, superheterodine, s. f. Procedeu de radiorecepție în care frecvența undei recepționate este schimbată cu ajutorul unui oscilator local, obținându-se, în scopul detectării, amplificării și difuzării, un semnal de frecvență intermediară fixă. – Din fr. superhétérodyne.
                        Sursa: DEX '09 (2009)
                        Deci in nici un caz nu este functia Dual Watch.

Comment

• Originally posted by Tek_ids View Post
                          Atunci....colegul sa foloseasca criteriul ieftinache. Dar oare nu este diferenta la calitatea componentelor? Recunosc nu am butonat si nici nu am cercetat in interior nici un legend!

Sent using Forum Runner
                          Si Legend si President au interiorul facut de Uniden care este mama ambelor marci.
                          sigpic

Comment

• da , asa este , dar ma refeream strict la calitatea pieselor! sau este aceasi? difera doar carcasa?! probabil cea de president e mai scumpa

Comment

• Am comandat de la domo president harry 3asc la pretul de 540lei, transport gratuit.Acum trebuie sa astept 3-5 zile pt ca nu o are pe stoc la Galati.Sper sa fi facut alegerea cea mai buna si sa nu fiu dezamagit.
                              Va multumesc pt sfaturi si o sa revin dupa ce o montez pe Logan!

Comment

• Originally posted by Tek_ids View Post
                                da , asa este , dar ma refeream strict la calitatea pieselor! sau este aceasi? difera doar carcasa?! probabil cea de president e mai scumpa
                                Este identica difera forma si President este facuta pentru Europa iar Legend se vinde prin Australia daca nu ma insel.
                                Si daca nu ma insel Stabo este facuta pentru Germani tot de aceeasi firma.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google