If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da statia cb si detectoru e bun,io am si gps. 3 sisteme info
detectoru e bun in opras unde cu statia cb mai greu obtii info.sau chiar mai deloc gps pentru camere.CB ptr radare pe afara,info accidente,etc
Va intreb si eu cum ii auzi pe toti care au statii pe masinile lor sau ca sa ma exprim mai clar,,,cum se intelege ceva acolo daca vorbesc mai multi odata pe raza de acoperire a statiilor.
Din cate am inteles de aici de pe posturile voastre,ati scris ca se aude mai multi odata in difuzor si nu vad cum deosebiti vocile clar?
Sincer va spun ca nu am avut vreodata dea face cu vreo statie din asta nici la mine si nici la altu nu am vazut ca sa ma lamuresc de principiul lor de functionare.
Statiile astea emit/receptioneaza pe o frecventa comuna??
Sau trebuie aleasa frecventa sau canalul in prealabil din innainte?
Dar ca sa vorbesti cu un singur om si atat cum procedezi?
Va rog lamuriti-ma si pe mine cum se vorbeste cu statiile astea ca poate pe viitor o sa imi iau si eu una!
Eventual as vrea una mai puternica de 4 W,adica sa bata pe vreo 50 de km ca sa intreb daca pe o anumita portiune de drum se afla vreun accident sau ambuteiaje si ca sa stiu dinainte de a pleca la drum,,,,adica daca ma aflu la tara,la peste,etc...si sa mai stau la aer decat in masina in trafic.
Mersi si astept cateva lamuriri.
am facut azi un mic filmulet. imi cer mii de scuze ca este de o calitate jalnica. este filmat cu telefonul mobil. nu am nici tehnica si nici talentul maestrului streulea in ale filmarii. atasez si o poza cu "panoul de comanda" al statiei ca sa vedeti exact pe ce butoane am "apasat".
Nam prea inteles din sunetu clipului,dar ai intrebat vrun tirist daca e pe FM sau AM ? ca iti raspundea imediat .Pe ce e.
sa nu ne mai omoram ca suntem toti colegi CB :P
intrebare cei care au si gps,va bruiaza incarcatoru gps-ului statia ?
CA io cand il cuplez incepe sa fasaie statia si trebuie sa dau squelch unpic mai sus.
Last edited by C@talin; 24 August 2009, 22:14.
Reason: Automerged Doublepost
PA:Public Address, adresare catre exterior. In spatele statiei sunt 2 gauri, una pt casti si una pt PA. Atasezi un difuzur si vorbesti in afara statiei. Ca la politie.
zau hriberiu??????????? maine la prima ora ii fac test. am mare nevoie de functia asta .
le : nu am mai rezistat. facut proba. de fapt am bagat prin intermediul unei casete cu fir prin radiocasetofonul d epe masina. ceva multa microfonie dar functioneaza. incerc maine pe lumina cu boxe exterioare.
statiile cb au si functia sa pui un difuzor extern in care poti auzii ce receptionezi sau poti folosii o functie a statie sa vorbesti in microfon sa auda cei din afara...
exac: portavoce
microfonia se faca ca e aproape difuzoru de microfon.
pune un cablu mai lung si incearca sa scoti difuzoru din cabina.
eu am si un alan 48 multi plus si are PA.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment