If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
octavian,am pus SQL ala pe manual ca sa nu fie automat si observ ca nu mai fasaie...poti sa imi explici mai pe romaneste ce functie e aia si ce rol are? (sa nu radeti de mine :P)
Ideal ar fi sa pui SQL chiar la limita dintre fasait si ''nefasait'', alfel vei avea emisie-receptie mult mai buna ca cea automat, daca pui SQL pe minim, adica sa fasaie tare vei auzii discutii ale soferilor care sunt mai departe, adica ii auzi si nu intelegi ce zic, daca il pui pe maxim nu vei auzii nimic din ce se discuta mai la departare, de accea e bine sa il pui pe la mijloc chiar la limita, si in functie de relief s-au daca esti in oras mai poti umbla la SQL astfel incat sa ai un semnal bun. Sper ca ai inteles ceva din ce am zis si scuze ca am raspuns in locul lui octavian.
Ma gandeam eu ca e ok da vroiam sa stiu daca face ceva daca ai xenon pe masina sau nu pentru ca eu am xenon si nu vreau sa dau banii aiurea pe ea daca face probleme.
Ideal ar fi sa pui SQL chiar la limita dintre fasait si ''nefasait'', alfel vei avea emisie-receptie mult mai buna ca cea automat, daca pui SQL pe minim, adica sa fasaie tare vei auzii discutii ale soferilor care sunt mai departe, adica ii auzi si nu intelegi ce zic, daca il pui pe maxim nu vei auzii nimic din ce se discuta mai la departare, de accea e bine sa il pui pe la mijloc chiar la limita, si in functie de relief s-au daca esti in oras mai poti umbla la SQL astfel incat sa ai un semnal bun. Sper ca ai inteles ceva din ce am zis si scuze ca am raspuns in locul lui octavian.
da merci e suficienta explicatia o sa ma mai joc zilele astea cu SQL sa fac un reglaj cat mai optim B-53-SDP cauta in posturiile anterioare ca am vazut ca are cineva configuratia asta.antena isi face toti banii.singurul inconvenient ca e lunga si eu am dat deja cu ea prin copaci prin unele cartiere
@FLR : Cum nu ma pricep prea mult la subiect pun si eu o intrebare stupida TTI CB 660 are alimentare la bricheta sau trebuie neaparat alimentata la bateria masinii ?
SDP eu am luat o de pe un site artero si am cerut la baiat mufa de bricheta e 10 lei in plus si nu mai trebuie sa tragi cabluri pe la baterie.amu parerile sunt impartite nici eu nu stiu cum e mai bine la bricheta sau la baterie poate ne lumineaza cineva.deci i spui la baiat sa ti puna un adaptor pt bricheta:d daca vrei.de pe site vrei sa ti comanzi?
Un site ieftin si bun pt statii radio stiti?Sau magazin ceva? Ce parere aveti despre statia TTi TCB 550? E bunicica? Cam la ce distanta merge cu o antena de 1,4 m?
Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
siteuri gasesti tastand pe google sau citind forumul acesta. cam toate au aceleasi preturi, iar daca vrei mai ieftin e bine sa urmaresti promotiile pe care le au acele siteuri in diferite perioade si sigur gasesti o statie la un pret bun.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment