marian_han vad ca esti din bucuresti...poti sa vb cu doc de pe forum e de la dimsport si te rezolva sigur cu o remapare
Jante Pe ''18'' Must Have...
Collapse
X
-
Am gasit la un prietenjantele astea sa fac cu el o combinatie.....sa-i dau subwooferul meu si sa-mi dea rotile astea...mentionez ca sunt pe 18"....ce ziceti...fac schimbul cu el?
Comment
-
Man stiu ca nu prea indicat crom la maisna mea ca e alba...dar o janta doar e cam 13 mil....si eu am dat 13 mil pe sub....deci chiar daca o fi sa nu le tin eu pe masina...le dau la altcineva si tot is mai in avantaj...acuma nu stiu cum s-ar comporta masina...pentru ca eu am si H&R si motorul e 1.4 remapat....dimensiunea pneurilor sunt 215/35r18
Comment
-
Originally posted by draphyx View Postimi puteti da niste sfaturi
vruiam sa pun pe spate jante 18 si pe fata 17 ce ziceti?
sau sa pun pe 17 si pe spate sa gume mai mari?In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Sa maresti ecartamentul e OK, virajele se pot negocia cu viteza ceva mai mare.
Numai ca trebuie marit si pe puntea fata, altfel in viraje fata nu prea te mai asculta (virezi si ea tot drept ar vrea sa mearag).
Micul dezavantaj e ca directia (capetii de bara in primul rand), pivotii sunt clar mai solicitati.
Comment
-
eu vreau sa-mi iau pe 18 dar sa reusesc sa le dau pe ale mele pe 17 sau poate prind un schimb ceva
second nu prea gasesc pe 18 si noi e multi lei.
si majoritatea pe 18 sunt crom iar eu caut orice numai crom nu.
daca va trece pe sub ochi un site lesne postati aiceaIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment