Originally posted by sebi8ta
View Post
Omologare Jante: Petitie Catre Fabrica
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by sebi8ta View Postdaca doriti sa omologati jante mai mari se poate acuma .ca dacia a fost echipata si cu 16",important este sa insistati si sa le dati cu argumente in cap,eu am reusit.Dusterul este la alta categorie.
LOGAN--><--TOYOTA
Comment
-
si eu as contribui daca as avea la cine in sibiu nu poti face nimica cu astia
Daca cineva ma poate rezolva cu omologarea la 17 sa zica un pret.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
-
Originally posted by dan.gutu View PostPune poze cu cartea de identitate.Eu acum ceva timp am promis o lada de bere,la cel care reuseste.Oare sa primesti berea ?Dusterul este la alta categorie.
,dar pentru cine are trecut in cartea de identitate vehicul,nu in talon.In talon pot trece si eu cu o masina de scris,nu trebuie stampila.Daca te prinde RAR-ul in trafic te verifica si te prinde,si il intarata si pe nenea politistul sa te bage la uz de fals
,sau la ITP ala se ia dupa CIV nu dupa talon.Daca il gasiti pe ala de la RAR care doreste un premiu pentru aceasta modificare,eu va pot spune daca este autentica,nu doar trecuta in carte,sa apara si in baza de date,caz in care trebuie sa puna la dosar,omologarea,test dinamic si aprobarea constructorului.
LOGAN--><--TOYOTA
Comment
Comment