eu am un sandero si ar arata mai bine cu 16 decat cu 15 ca este foarte inalta. ai 2 semnaturi de la mine
Omologare Jante: Petitie Catre Fabrica
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by al!n View Poststergi dimensiunile dupa cauciucurile tale si atunci nu mai au ce compara.
Tin sa repet: haideti sa discutam despre petitie, nu despre metode "alternative".
Multumesc!sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
sunt PRO,la o adica o pun si pe sotie sa semneze petitia si chiar pe matusa Tamara.........
Comment
-
si eu te sustin, sa se poata pune o roata echivalent la stock, de 16 ar fi perfect, nici mica de 15 si nici extrema de 17 si 18
nu de alta, dar talon mic e cam nasol pe strazile patriei, cel putin eu nu as pune ceva sub 55 la talon, un 205/60 sau 55 as pune pe 16".
dar cum au mai zis ceva colegi mai sus, suntem in romania, sanse nu cred ca avem, dar si petitia asta nu strica, macar incercamLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Am postat petita online aici:
Nota:
Link-ul din petitie nu merge, urmeaza sa-l schimbe cei de la petitieonline.ro cat mai curand.
Am doua rugaminti pentru admini:
1. Va rog modificati primul post cu link-ul din postul acesta.
2. Ar ajuta foarte mult un "Sticky"...
Cum zice romanu' : Sa fie intr-un ceas bun!sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Eu am semnat.Cate semnaturi se pot depunde pe aceeasi adresa de e-mail?Ca l-as baga si pe tata,si pe mama ) si toti prietenii.
PS: In petitie ai scris parametrii cu 2 i,din cate stiu eu se scrie cu un singur "i" ca si metri,kilometri etc.Sper sa nu fie asta o piedica.
Sa curga cu semnaturi! )Cumpar volan de Duster
Comment
-
am semnat ,suntem doar 2 pers . deocamdata ,sper sa ajungem la 2mil.
Comment
-
Am semnat si eu. As fi incantat sa se poata omologa din start 205/55/R16 cum au multe Renault Megane.
Comment
-
Pana acum lucrurile merg destul de greu cu semnaturile
Presupun ca lumea e inca in concediu de Paste...
Am contactat cateva dintre site-urile romanesti cu stiri auto, gen Automarket, Promotor, poate ne ajuta ei sa promovam petitia.
Cat pe voi, dragii mei colegi de pe LoganClub, cum as putea sa va conving sa semnati petitia in numar cat mai mare? Poate e nevoie de un mic... stimulentAttached Filessigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
Comment