Am semnato si eu!
Omologare Jante: Petitie Catre Fabrica
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Valentin_N View PostDin pacate, interesul pentru subiect variaza de la scazut la anti!
..... Din pacate, nu am primit nici un raspuns...
Cred ca apropierea de rezolvarea acestei probleme ar trebui facuta de o firma sau organizatie (deci o persoana juridica) interesata, si ar trebui "lovit" direct in omologarea de catre RAR a accesoriilor auto.
Oricum urmaresc cu interes!
Comment
-
Si eu sunt pentru schimbarea cauciucurilor. Dar vreau sa imi pun 205/65/15 94H. NU inteleg cum au facut cei de la dacia omologarea pe 185/65/15 88T asta insemnand greutatea maxima tehnica admisa ar fi de 560 * 4 = 2240kg, iar pe talonul meu scrie masa max tehnica admisa 2700Kg (????????), o diferenta destul de mare.
Comment
-
Si 19 cele mai bune....
Dimensiunile sunt luate in considerare cu gabaritul masinii, si limita ei de siguranta/aderenta, TOATE raportate la pret
Sigur ca acum daca pui 205/50/15 e mult mai bine, insa pretul masinii din start va fi ridicat.
Cat despre omologare, nu vor face domnii nimic, caci nu este in interesul lor.
Pe ei ii intereseaza sa faca o masina ieftina, pt oameni cu putere financiara modesta.
Ca acum noi vrem roti mai mari, climatronic, esp, s.a la acelasi pret, doar visam frumos.Last edited by Cezar; 30 May 2009, 14:07.
Comment
-
va salut domnilor, eu un logan pf 2, inmatriculat in aprilie anul curent si pe noile taloane, nu scrie dimensiunea rotilor, as putea spune ca e un lucru bun, daca ma opreste politia si isi da seama ca am roti mai mari, teoretic nu ar avea ce sa zica, daca nu este specificat in talon marimea rotilor, nu??? dimensiunea rotilor e trecuta doar in cartea tehinca a masinii, si pe aia nu esti obligat sa o porti la tine, din cate stiu, corectati-ma daca gresesc. bafta:*
Comment
-
@geo_ultras: Daca citeai primele 10 posturi ale acestui thread gaseai raspunsul la intrebare... dar lenea...
Citeam comentariile unora de pe petitia respectiva... sunt de-a dreptul penibile... Sa nu mai zic ca o mare parte din ele se refera la aspectul masinii. Pai credeti ca daca erau interesati de aspectul Loganului il mai faceau sa arate ca un dulap?
Si ca sa fiu on-topic: Semnat!Last edited by sinx; 30 May 2009, 18:57.sigpic
Comment
Comment