j-ul este important in alegerea anvelopelor,era pe aici un tabel cu dimensiunea anvelopelor in functie de j-ul jantei,195/65 mi se par prea gogosi mai bine pune 195/60 .
ET Sau OFFSET Jante Logan
Collapse
X
-
Nelamurire ET
Este vorba despre janta tabla Logan 6Jx15 H2 4x100.Cred ca intrebarea mea nu a fost destul de clara.Reformulez. Janta pe care scrie cu galben,pe interiorul ei,
8200 577 207 cat are ET-ul?Intrebare asemanatoare pentru 8200 789 882.
Vreau sa cumpar o janta cu ET 50 ,dar nu doresc sa fiu "fentat" de vanzator. Stima.
Comment
-
Originally posted by D T M View PostLa Ph2 adica la Logan Facelift ET-ul este de 39. Fenomenal.
PS
No ofense, iti spun aici ca sa nu-ti mai spun si in topicul cu ambreiajul: cam dai impresia ca detii adevarul absolut insa eu zic sa fii mai rezervat atat ca atitudine cat si ca mod de exprimare.
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostDincolo de informatia ta inexacta, ce anume e fenomenal?
PS
No ofense, iti spun aici ca sa nu-ti mai spun si in topicul cu ambreiajul: cam dai impresia ca detii adevarul absolut insa eu zic sa fii mai rezervat atat ca atitudine cat si ca mod de exprimare.
Originally posted by Cromatic View PostDincolo de informatia ta inexacta, ce anume e fenomenal?
PS
Comment
-
@ D T M: "Multumim" de informatiile "foarte" exacte prezentate foarte "succint", extrem de "documentat", perfect "inteligibile" si cu un limbaj demn cel putin de "Academia Romana". Plus un "respect" deosebit fata de un membru mai vechi al forumului.
Pe mine m-ati convins despre credibilitate cand ati reusit sa va contraziceti singur in cadrul unui singur post!
Cum facem? Ne uitam la toate ph2-urile (tre sa le scoatem si capacele...) si vedem ET 39....sau coboram in beci?
Deci: jante tabla ph1 et 50 (cincizeci), ph2 43 (patrus'trei)! Documentare: am avut ph1, am ph2. Bun asa?
Offtopic: mai reflectati totusi la sfatul colegului Cromatic referitor la atitudine si exprimare. Vrem sa pastram totusi un forum civilizat si cat mai curat, e printre putinele care mai e asa.
Comment
Comment