Ca sa concluzionam, ET-ul este stantat pe jantele din tabla (banuiesc ca si pe cele de aliaj de origine - la fel ca pe orice janta de aliaj care se respecta) , alaturi de latime si de diametru, normal este 45 pt. rotile de 15. Orice producator respectabil de jante are insa omologare pentru Logan, deci are ET-ul aprobat prin TUV.
ET Sau OFFSET Jante Logan
Collapse
X
-
Uite si print screen din manual, cred ca nu spun bazaconii cei de la dacia.Attached Files
Comment
-
Pentru jantele de Prestige PH1, ET-ul este 50 (e imprimat pe janta intre prezoane, sub capacul antifurt!)
ET-ul nu este totusi o valoare absoluta, conteaza si latimea jantei. Daca o o janta lata de 7" si ET 20 (atat am eu pe fata)va veni la linie cu caroseria, o janta lata de 9" cu ET20 va iesi in afara...sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
et mai mic scoate roata mai in afara. is faine jantele alea din tmesti la limita gumei de 185, va sta cracanata pe janta. 6j sau 6.5 este pt 185. ti-as recomanda sa schimbi gumele cu 195/55 sau 195/60.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment