Ca sa concluzionam, ET-ul este stantat pe jantele din tabla (banuiesc ca si pe cele de aliaj de origine - la fel ca pe orice janta de aliaj care se respecta) , alaturi de latime si de diametru, normal este 45 pt. rotile de 15. Orice producator respectabil de jante are insa omologare pentru Logan, deci are ET-ul aprobat prin TUV.
ET Sau OFFSET Jante Logan
Collapse
X
-
Uite si print screen din manual, cred ca nu spun bazaconii cei de la dacia.Attached Files
Comment
-
Pentru jantele de Prestige PH1, ET-ul este 50 (e imprimat pe janta intre prezoane, sub capacul antifurt!)
ET-ul nu este totusi o valoare absoluta, conteaza si latimea jantei. Daca o o janta lata de 7" si ET 20 (atat am eu pe fata)va veni la linie cu caroseria, o janta lata de 9" cu ET20 va iesi in afara...sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
et mai mic scoate roata mai in afara. is faine jantele alea din tm esti la limita gumei de 185, va sta cracanata pe janta. 6j sau 6.5 este pt 185. ti-as recomanda sa schimbi gumele cu 195/55 sau 195/60.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment