Piroman22: Cat are E la janta ta de aliaj? Sta cam afara janta. Sau e pusa numai langa butuc?
ET Sau OFFSET Jante Logan
Collapse
X
-
Nu stiu la ce E faci tu referire. Daca te referi la ET nu stiu cat este. Nu sta in afara janta, sincer am pus o singura janta de proba pe masina cand le-am luat dar am si uitat de atunci cum sta. Astept sa se faca vremea buna sa le schimb.
Comment
-
Originally posted by piroman22 View Post........185/65/15 iar latimea jantelor de aliaj ce le-am luat este 7J iar tablele mele au 6J, merg gumele 185/65/15 pe janta de 7J? Am posibilitatea sa iau jantele cu gume cu tot doar ca sunt 195/65/15,iar gumele nu au o uzura foarte mare, si diferenta de bani este mica...
Poate iei anvelopele alea ieftin si reusesti un schimb cu 205/60/15.
Comment
-
Salut! Am o intrebare pentru cei experti in tema.
Am jante aliaj 7JX15 cu ET38. Cum am inteles recomandatipe el cauciucuri 205/60/15.
Nu fac probleme cauciucurile astea diferite de cele din carte?
Probleme RAR de exemplu, sau si mai mult: ceva probleme mechanica la fata?
Nu ma pricep, deci sorry daca intreb prostii...
Comment
-
Daca pui 205/60/15 o sa traga masina ta ca si cum ai avea 100 kg bagaje in portbagaj. Pui 185/65/15 fara probleme, dar, pentru ca exista si asta, o sa fie janta mai in afara cauciucului si o sa dai cu ea in borduri.
recomandare personala 195/50/15.sigpic
Comment
-
Originally posted by yrman View PostDaca pui 205/60/15 o sa traga masina ta ca si cum ai avea 100 kg bagaje in portbagaj. Pui 185/65/15 fara probleme, dar, pentru ca exista si asta, o sa fie janta mai in afara cauciucului si o sa dai cu ea in borduri.
recomandare personala 195/50/15.
Comment
Comment