If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut,
Se merita sa-mi iau cauciucuri 195/65/R15 (dpdv al stabilitatii)? Acum am 185/65/R15 si jante tabla. Are vreun impact semnificativ asupra masinii, adica consum mai mare, probleme la viraje, trebuie schimbate jentile...?
Ms
Ideea e ca daca vrei sa schimbi dimensiunile trebuie sa le ai trecute in CIV si eventual in talon, daca e de tip vechi. Sa nu iti inchipui ca o sa simti ceva la stabilitate s.a.
Repet: intai citeste thread-ul ala. Si eu am vrut sa fac acelasi lucru si mi-a trecut: foarte usor iti salta Garcea talonul pentru diferenta asta, si ca sa treci pe CIV+talon noua dimensiune trebuie sa te duci la RAR, eu am talon tip nou si nu scrie dimensiuni pe el si atunci trebuie sa am si CIV la mine cand ma opreste Politia... Si eu nu cred ca poate spune cineva cu mana pe inima: DA, se simte o diferenta, cat de mica, intre 185 si 195, la acelasi tip de cauciucuri. Diferenta e estetica. Asa ca mi-am pus tot 185/65R15, dar cauciucuri premium si sint foarte multumit de ele.
Iarasi repet: sa spuna cineva, daca poate, cu mana pe inima, ca a simtit o diferenta cat de mica de stabilitate/consum/etc intre dimensiunile astea la acelasi tip de cauciuc.
Am citit si m-am lamurit. O sa raman pe 185 cu o investitie in niste cauciucuri bune. Pe Garcea sper sa nu-l mai prind ca la ultima intalnire am ramas fara permis (30 zile) si parca nu mai trece odata!!
Ms de raspunsuri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment