If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare.
Ati vazut noua oferta Metro care intra de joi 4 anvelope de iarna(ceva fabricat in argentina)+4 jenti de aluminiu(RIAL ceva ieftinache dar imi place cum arata) 1060 ron?
Ce ziceti se merita?
Salutare.
Ati vazut noua oferta Metro care intra de joi 4 anvelope de iarna(ceva fabricat in argentina)+4 jenti de aluminiu(RIAL ceva ieftinache dar imi place cum arata) 1060 ron?
Ce ziceti se merita?
dc crezi ca rialu face parte din categoria ieftinache?... eu tot rial am si tot din metro.. si sunt super multumit de ele si ca design si ca calitate.... mam uitat la multe pe care scriau made in italy sau china si leam ocolit...
Am incercat ceva,nu stiu cat de bine a iesit.Oferta este de 1070 ron,jentile sunt de 6,5x15"Oferta este:cumperi 4 anvelope antartika si beneficiezi de 50% discount la achizitia unui set de 4 jante aliaj rial.Una bucata anvelopa Antartika costa 160 ron daca iei la bucata.
Din cate am inteles de la domnu ce deservea raoinul cu prodeuse pentru masini,anvelopele nu sunt reesapate;iar daca spuneti ca si jentile sunt ok ca si pret atunci ma arunc si eu la un set
Anvelope la 1060 ron/bucata?! Domnilor, haideti sa fim seriosi!
Chiar din metro am fost sa-mi iau si eu anvelope de iarna si am vazut oferta, dar sa tinem cont de un aspect: anvelopele sunt singurul contact al masinii cu carosabilul. Asa ca atunci cand vine vorba de anvelope eu unu' nu fac compromisuri.
Desi nu am jante din aliaj si am de gand la primavara sa-mi iau, am preferat sa iau 4 Duplop winter soprt m3 la 202 ron/buc si sa ma simt in siguranta si la primavara sa cumpar jante separat, decat sa merg cu anvelope "no name".
Nu stiu, eu asa gandesc.
Primul lucru cand am luat masina am schimbat Kormoranele cu 4 Dunlop sp sport 01 si credeti-ma ca e diferenta ca si cum ai merge cu alta masina.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
mai, cind va aud... ce legatura are licenta Continental cu anvelopele Continental? Nic macar Continentalurile nu sunt asa apreciate... Asa si Oltcitul era licenta Citroen si a iesit un rahatel de masina, demna de tot risul francezilor...
Pot sa dau aici exemple o mie fara sa ma repet... O anvelopa buna face diferenta, pretul reflecta intotdeauna calitatea in acest domeniu.
Kormoran, spre exemplu, sau Montana, cum vreti sa-i spuneti, este LICENTA MICHELIN... sau ma rog, se fabrica sub atenta supraveghere a lui Michelin... Cum vi se pare? Sunt bune Kormoranurile fabricate sub licenta Michelin?
Pentru iarna am ales Sava Eskimo, una dintre cele mai apreciate anvelope de iarna, cu un raport pret/calitate imbatabil
Pentru vara, prietenii stiu ce am ales... GY Eagle F1, anvelopa ce echipeaza de serie multe masini de top... Si cum siguranta mea trebuie sa fie de top, sa va zica altii cum s-au simtit in umila mea masina.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment