Noua oferta metro

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Faptul ca sunt fabricate sub licenta continental este o constatere nu o recomandare.
    Loganul de servici este incaltat cu Pirelli si nu am obeervat nici o diferenta intre anvelope (ma refer la felul cum se comporta).

Comment

pai la suspensiile alea de barca pe furtuna in ocean, normal ca nu prea simti... pe linga ligheanul meu, mai am 2 nemodificate cu care merg... nici nu va dati seama ce senzatie nasoala e cind vezi ca nu se mai opreste, obisnuit fiind cu masinuta mea care raspunde prompt. Asa ca daca vrei sa faci intr-adevar o comparatie, mergi putin la limita, ca sunt sigur ca n-ai trecut de 3500 rot/ min pina acum (era mai mult o presupunere)

iar constatarea voastra cu contnentalul... hmm... sa constatam faptul ca anvelopele Kormoran sunt produse sub supravegherea stricta a Michelin si ca aceste Kormorane sunt mai scumpe decit oferta din nustiuce magazin alimentar

In locul vostru, m-as gindi nu de 2 ori, de 10 ori pina sa cumpar un set de anvelope "fabricate sub licenta" in Burundi. Cu banii de 4 anvelope ieftine iti poti cumpara 2 anvelope bune, noi

Asta este gindirea mea, nu trebuie sa ma credeti pe cuvint Lui taica-miu nu-i place sa mearga cu masina mea, ca zice ca-i dura si zguduie, insa zilele astea cind e mizga semi inghetata pe jos l-a salvat de la o coliziune sigura cu tramvaiul care trecea pe rosu... Si vorba aia, inca mai merg cu anvelopele de vara...
      Last edited by dsign; 12 December 2007, 11:56.
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

ma intreb ce poti sa faci doar cu doua?
        masina devine mai greu de controlat din cauza comportamentului diferit al anvelopelor... in cazul asta mai bine ramai cu alea de vara

Comment

o astfel de masina frineaza in special cu fata, mai ales atunci cind ai suspensia de fabrica si masa masinii tinde sa se transfere catre puntea fata.

Puntea fata fiind si cea care "trage", eu zic ca e suficient sa ai niste anvelope mai bune pe fata... Asta nu inseamna ca pe spate tre sa ai niste opinci...

Iar la cauciucurile de iarna e simplu: iau acum 2 bucati, bune, pentru fata iar peste o luna, cind voi avea mai multi bani mai cumpar inca doua. Cauciucurile de iarna te tin toata viata masinii daca stii sa le folosesti cu cap, asa ca se merita sa iei unele bune.
          _

sigpic

Comment

Originally posted by dsign
            sunt sigur ca n-ai trecut de 3500 rot/ min pina acum (era mai mult o presupunere)
            In momentul in care esti sigur nu mai poate fi vorba de o presupunere!!!

eu unul mi-am cumparat anvelope de iarna pt a circula in siguranta nu pt a merge la raliu.
            Iar pt linistea ta atunci cand a fost nevoie turometrul a urcat si la 6000

Comment

Stie Cineva Daca Mai Este Oferta Pe Undeva (cauciucuri + Jante)

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

Sunt niste anvelope de iarna Dunlop,Firestone,Debica si Trayal
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by Liviu_73

eu unul mi-am cumparat anvelope de iarna pt a circula in siguranta nu pt a merge la raliu.

pai bine mai, in lighean te simti tu in siguranta?

nu trebuie sa ma linistesti pe mine la treaba cu turatia... eu nu vreau sa ma dau ca exemplu si nu ma bat in piept cu pumnii pentru timpeniile pe care le fac in trafic (pentru ca chiar fac timpenii)

Concluzie: eu unul , la o astfel de masina, prefer sa cumpar cauciucuri de iarna BUNE, de firma, prefer sa le iau 2 cite 2 daca n-am bani de toate din prima si nu am incredere in etichetele de genul "fabricat sub licenta XX"

Cind dai banul pe un cauciuc de firma, platesti tehnologie, platesti materiale, platesti experienta. Poate ca platesti si numele, insa este irelevant daca pui la socoteala calitatea.
                  _

sigpic

Comment

Pana la urma ti le-ai luat sau nu ?
                    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                    Enter the Matrix

Comment

Cred ca nu are prea mare importanta ce fel de cauciucuri de iarna iti iei, pentru ca mergi DOAR IARNA, adica incet. Am un amic cu cauciucuri de iarna reesapate pe un audi din 2004. Alearga cu ele de mama focului. Eu am unele doar pe fata (mare prostie) pentru a putea iesi din nameti si sleauri, facute in china sau taiwan. 150 cu montaj. Aceeasi marca am vazut-o pe un tir iveco.

Comment

kormoran = lighean pe sanie (iarna vara ceo fi)
                        am cele originale all-season si nici vara pe uscat nu te poti opri sa nu mai vb dak prinzi mazga sau nitel praf.

mai am o batranika 1310 echipata cu 4 barum. mai repede ma opresc cu aia decat cu loganu.

la primavara primu lucru cumpar barum sau micheline (probabil tot 2 cate 2 ;) )

Comment

loganul n-are all season originale, in nici o versiune. cine ti-a zis asta ori te-a mintit, ori nu stie ce vorbeste. in alta ordine de isei, barum sunt gume ok, sunt facute de continental.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba are dreptate. Iar eu sunt multumit de cum se comporta conti-urile originale vara. Stau foarte bine pe drum, tinand cont si de suspensii.
                            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Stie careva unde gasesc jante la promotie
                              drive with speed than you die fast

Comment

Ca tot e topicul cu Metro, ei au 5 tipuri de jante, intre ~230-350lei si sincer mie nu prea imi plac, daca tot se da banul mai bine strangi din ... Si iti ei ceva mai bun.
                                Da oferte sunt, uite aici:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google