am un prieten care are mcv si vrea jante black??? ce modele imi propuneti?? are culoare gri comete si cred k sar potrivi primul set de jante e mai stile...al doilea merg mai bine pe in sedan
ce sa aleg???
Collapse
X
-
La gri comet cel mai beton i-ar sta cu jantele din setul 3 parerea mea.Ar da mult mai bine.Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
-
pai primele costa 85 euro al doilea 90 euro si al treilea undeva la 110 euro/per janta...preturi fara TVA si fara transport si contacteazama daca vrei sa stii de unde sunt;)
astea nu ar merge pe in MCV mi se par super mistoAttached Filessigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
pe MCV vad niste jante 16" heavy-duty, incaltate cu pneuri de tip "ciocolata" pt noroi si pietris, asemeni masinilor 4x4... Mai vad MCV-ul cu niste suspensii ridicate si protectii din inox pe afara... Parerea mea
Comment
-
Is nijte preturi mari parerea mea.. adica si arata bine da nu cred ca as da atatia bani pe o janta primul hai ca mai merge 85 de euro da dupaia deja.. is mari preturileLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Salutare!!
Am si eu o nedumerire, adiq sunt cam habarnist da vreau sa ma "cultivez"
Explicatimi si mie 175/85 r 15 este dimensiunea legala a rotii inscrisa in talon
daca dorim sa ne montam un alt tip de janta Trendi cauciucuri cu garda joasa etc ce treb sa facem si care sunt dimensiunile corecte janta/cauciuc
Stie cineva sa imi explice k la prost
ms
Comment
-
Pai, la Logan, dimensiunea acceptata de fabrica este 185/65/15
Ce inseamna asta :
185 se masoara in mm si este latimea benzii de rulare a anvelopei
65 se masoara in procente si este inaltimea cauciucului de la sol pina la janta. Deci 65% din 185 mm este exact marimea talonului
15 se masoara in inch, si este diametrul jantei
Janta de Logan are dimensiunile 6jx15" , 6j fiind latimea jentii si nu stiu in ce se masoara
Daca vrei sa montezi anvelope cu alte dimensiuni, trebuie ca diametrul total al acesteia sa fie similar cu originalul.
Uite citeva dimensiuni care se pot pune :
195/60/15
205/55/15
195/55/16
205/50/16
205/45/17
215/40/17
215/45/17
Repet, sunt dimensiuni care se pot monta pe Logan fara ca diametrul total al rotii sa fie modificat prea mult. Stiu ca unii colegi de pe aici au montat 235/40/17, dar astea sunt deja prea mari si ating atit in aripa cit si in contraaripa fata.
Daca vrei sa mergi legal cu alte dimensiuni, trebuie sa gasesti o pila serioasa la RAR sau la omologari la DACIA.
Este suficient de explicit? Daca mai ai nelamuriri, arunca-le aici, incerc sa raspund
Comment
-
Nici o dimensiune din acelea nu este legala, in afara de 185/65/15 cit ai de fabrica. Trebuie facuta omologare la RAR apoi trecute in CI si in talon
Comment
-
sal
Pro Sprint....Cam asa arata pe 15 x 6.5 4 x 100Attached Files
Comment
Comment