Am deschis acest topic deoarece am vazut ca nimeni nu vorbeste pe forum despre acesta. Care aveti pe logan anvelope resapate si la ce pret ?
Anvelope Resapate
Collapse
X
-
Anvelope Resapate
579Da24.35%141Nu75.65%438LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the MatrixTags: None
-
eu unu nu mam riscat nici la dacia veche dar apoi al logan(unde pot merge cu 140-160lejer pe cand cu dacia dabia luam 120) dar cine stie daca patesc ceva gen tai cauciucu si am nevoie urgent un cauciuc reesapat ar fi o idee extraordinara dar ar fi doar o rezolvare pe moment
sigpic
-
Ok si care este riscul daca tot vb despre sigurata? sa crape? nu prea am auzit.. des.. sa am cumparat anvelopa resapata si la 150 mi-a crapat:LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Acum depinde si ce stil de condus ai,daca iti place sa o calci nu cred ca e bine sa ai cauciucuri reesapate,daca mergi mai batraneste cam 90 km/h maxim ar merge.Oricum, eu nu as pune pe masina asa ceva...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Nu categoric. Doar rezerva as inlocui-o cu o anvelopa reesapata, dar sa merg pana in 5-10 km cu ea, cu viteza mica, pana ajung la prima vulcanizare.
Comment
-
Ok.. si sa zicem ca. ai 2 posibilitati sa cumperi anvelope noi de firma fantoman sau de proasta calitate sau.. cumperi anvelope resapate. Cred ca diferenta ii doar in buget.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Si.. care sunt sansele ca sa ti se exfolieze... o bucata din cauciuc.. ? sa zicem ca mergi si cu 150.. 1 la 100 is sansele si cum am spus mai sus.. NU am auzit pe cineva sa zica ca la 150 de km sau si la 100 mi-a crapat anvelopaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
))) Eh si aia.. dar sa fim serios tot se auzea sau nah daca erau chiar asa de nasoale sa pateasca lumea.. tot felul. Ideea ii si ca poate de aceea nu se vorbeste pentru ca nu isi cumpara lumeaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment