Anvelope Resapate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E o diferenta mare sunt firme care resapeaza cauciucuri doar partea rulanta ski sunt firme care resapeaza caucuiucuri de la A la Z !!! Cum ar fi SCOP din franta care topeste tot cauciucul vechi ramanea doar sarma si toarna altul nou peste tot !!! Astea da gume resapate !!!
    logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

• Am mai auzit de termenul ăsta, dar nu m-a interesat prea mult. Acum văd şi aici şi vă întreb: ce-s alea anvelope reşapate?

Comment

• As folosi numai ca rezerva. Cu toate ca teoretic nu ar trebui sa se intample nimic daca respecti limita de viteza scrisa pe ele (110 Km/h in cele mai bune cazuri daca nu ma insel) nu as folosi pe toate rotile asa ceva.
        tema, ideea si morala este banii
        banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

• Trebuie sa caut ceva cauciucuri .. SH sau resapate , doar pt iarna asta si am nevoie doar de doua , nu ma duc cu viteza oricum iarna mai ales
          Its just a car ...

Comment

• Salutare tuturor!
            Caucicurile resapate pot fi o solutie de scurta durata cind nu exista alte optiuni.
            In rest sunt greu de echilibrat, mai tirziu scot galci iar in final daca tragi linie sigur piezi ca o pereche de cauciucuri de calitate te tin cit trei perechi resapate.
            sigpic
            VIATA ARE PRIORITATE

Comment

• @geooox: n-am mai auzit de procedeul asta de resapare. Pare sa dea rezultae total aiurea, pt ca o anvelopa nu se contsruieste turnand cauciuc peste sarma cum torni beton peste armatura, plus ca sunt cateva amestecuri de cauciuc intr-o anvelopa...Da-mi voie sa cred ca ai inteles gresit sau cine ti-a spus ti-a spus avioane...
              @myke: anvelopa resapata e aia la care s-a raschetat calea de rulare (profilul) si s-a vulcanizat o alta cale de rulare noua, patrand restul anvelopei vechi ca strat de rezistenta (carcasa);
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Merci, csebalyn!

În cazu' ăsta, votez NU!

Comment

• Sal. Pot sa montez jante noi (de ex. Din Vitan) pe cauciucurile de serie??
                  Tinc fest !!

Comment

• Daca au R15 si latimea de 6" sau 6.5", da, fara probleme. Vezi ca esti of-topic...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Intamplare adevarata: un vecin cam zgarcit (desi are bani) si-a luat 4 cauciucuri resapate si le-a pus pe Symbol. Dupa care a plecat la Constanta. Cand a ajuns(200 de km) toate patru incepusera sa se exfolieze. Asa ca s-a dus glont sa-si cumpere alte cauciucuri.
                      P.S. In schimb anvelope SH am folosit la Dacie mult timp fara nici o problema. Si mi s-au parut mai bune decat cauciucurile noi "Made in Romania" (Victoria).
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Eu zic ca viata noastra valoreaza mai mult
                        Anvelope reesapate sunt pt carute
                        Nu merita sa risti

Vezi cu postatul pe forum!Ai 10 minute la dispozitie sa editezi, nu mai posta aiurea!
                        Last edited by darksid3; 21 October 2008, 15:00.
                        :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

• Depinde de anvelope, de fabricant, de data fabricatiei.
                          Eu am avut si am fost supermultumit.
                          Le-am avut pe masina cam 40.000 km, apoi am vandut masina cu ele, iar noul proprietar (un prieten) le-a mai tinut cam 20.000 km si apoi le-a schimbat.
                          Au fost fara camera, toate 4, nu am avut probleme de genul pori, pierdere presiune, nu s-au crapat nici la exterior, nici la interior, nu s-au exfoliat si aveam si aderenta cu ele.
                          Eu sunt pentru anvelopa noua, dar cand esti stramtorat si trebuie musai sa iei, merg si astea reesapate, dar mare atentie la achizitie.

Comment

• Deobicei sunt bune dar nu se recomanda pt. A rula mult cu ele

Comment

• Cred ca e inconstienta alegerea cauciurilor resapate.... Mai ales la hirtoapele noastre de drumuri.... Adica sa contribui intr-o masura f mare si constient la propria posibila nenorocire mi se pare GROAZNIC !

Comment

• Mai degraba un sh cat de cat decat resapat.
                                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google