Originally posted by KeanuRev
Anvelope Resapate
Collapse
X
-
-
Plus ca mi se pare ca trebuie pusa si camera inauntru, alt pericol si asta.
Comment
-
Aha bun ) am fost lamurit deci concluzia.. ii ca mai bine imi iau ceva anvelope noi.. chiar daca nu is de ceva firma bunaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Resapate ? Niciodata. Doar cine stie cum sa-mi bulesc doua roti in acelas timp , as rezolva una cu rezerva si cealalta .... daca nu am banuti, sa-mi iau una noua ... poate as alege ceva de genul "Malatesta"., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Ok.. dar nah am vazut si un documentar despre fabricarea lor.. ideea ii ca nu de fiecare data se respecta, iar majoritatea is facut in germania si nu cred ca nemtii se joaca asa numa dea lelaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
am vazut si eu documentarul ala, dar daca ai observat resapau amvelopa e camion, si nu de autoturism... am votat NU, desi prin Practikeram vazut ca se cam vand resapatele, ce-i drept pe R13, sunt totusi si oameni care nu isi permit decat cauciucuri de 70Ron...asta e Living la vida loca in RO
Comment
-
Nu numai prin Praktiker sunt anvelope resapate, si prin Metro sunt multe modele. Si am vazut ca au cautare...
Comment
-
))) exact exact BIne nah BF- Goodrich is bune? adica am vazut la 265 de lei se merita?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Pai asta ziceam ca astea nu is resapate Bf - Goodrich si am auzit ca is destul de bune. Sau.. sa zicem alta chestie daca ar fi sa iti iei o avenlopa resapata si una sh care ai lua-o..?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment