Michelin incalta Dacia Logan !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Michelin incalta Dacia Logan !!!

"Incepand cu luna octombrie, Michelin Romania furnizeaza anvelope marca Michelin pentru echiparea standard a modelului Dacia Logan.

Prototipul pentru pneul Michelin Energy 3A (185/65 R15) a fost finalizat la uzina Michelin din localitatea prahoveana Victoria in iulie 2006 si, dupa ce a trecut testele specifice, a intrat in productie curenta in luna octombrie a acestui an.

Uzina Victoria furnizeaza anvelope de echipare standard constructorului autohton inca din anii ’70. Aceasta colaborare a evoluat de-a lungul anilor, iar de la preluarea uzinei de catre Michelin, anvelopele pentru prima echipare s-au aliniat atat standardelor interne Michelin, cat si cerintelor Renault.

In 2001, autoturismele Dacia erau echipate cu anvelopele Montana. Ulterior, pentru noul model Logan s-au realizat la Victoria anvelope marca Kormoran, iar acum s-a trecut la productia de pneuri Michelin E3A .

Prin colaborarea cu producatorul Dacia-Renault, Michelin isi reafirma pozitia de lider in domeniul anvelopelor pe piata romaneasca. "

sursa AICI
    "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!"

e super daca au inceput sa puna astfel de anvelope pe logan indiferent de echipare,chiar ma bucur ca sau gandit si ei la siguranta putin.

Comment

A trecut ceva timp sa-si dea seama si ei ca erau varza Kormoranurile si Montanele. Sunt curios, MCV-urile si Van-urile tot cu Debica or sa vina echipate?
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

vanurile vin cu good year

Comment

Am ridicat masina echipata cu anvelope Continental CONTI ECO CONTACT 3 185/65 R15
          sigpic
          Ambition 1.5 dc

Comment

Prestige 16v cu ce pneuri vine?
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

zilele astea imi iau si eu mcv-ul 1.6 16v laureate. Oare cu ce va fi incaltat?

Comment

debica pasio

sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL
                  debica pasio
                  :down:
                  am din astea pe supernova ca si cauciucuri de vara....dupa 20000km sunt praf...nu sunt uzate, dar volanul se misca isteric stanga-dreapta la viteze mici. Trebuie schimbate dupa ce dau jos astea de iarna.

Comment

Originally posted by D-FENS
                    Prestige 16v cu ce pneuri vine?
                    Cu Michelin sau Continental

Comment

Originally posted by cristi_p
                      :down:
                      am din astea pe supernova ca si cauciucuri de vara....dupa 20000km sunt praf...nu sunt uzate, dar volanul se misca isteric stanga-dreapta la viteze mici. Trebuie schimbate dupa ce dau jos astea de iarna.

cred ca trebuie matale sa verifici altceva... respectiv discurile de frina, sa nu fie ovalizate, rotile sa fie bine echilibrate si mai ales jantele sa fie drepte... In ultima instanta se verifica centrarea corecta la montajul rotii pe fuzeta.

De abia dupa aia poti sa critici niste anvelope bunute, de altfel... Si eu am avut pe supernova d-astea, in loc de montane, rezultatul a fost excelent... Am fost tare multumit.

Verifica ce ti-am zis la un service bun, ca parca vad ca cheltuiesti o multime de bani pe alte anvelope si nu ele vor fi de vina...
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Chiar o fi lider pe piata romaneasca?
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by dsign
                          cred ca trebuie matale sa verifici altceva... respectiv discurile de frina, sa nu fie ovalizate, rotile sa fie bine echilibrate si mai ales jantele sa fie drepte... In ultima instanta se verifica centrarea corecta la montajul rotii pe fuzeta.

De abia dupa aia poti sa critici niste anvelope bunute, de altfel... Si eu am avut pe supernova d-astea, in loc de montane, rezultatul a fost excelent... Am fost tare multumit.

Verifica ce ti-am zis la un service bun, ca parca vad ca cheltuiesti o multime de bani pe alte anvelope si nu ele vor fi de vina...
                          Am fost la 3 vulcanizari diferite pentru ca imi venea sa cred ce-mi spun. Si toti au zis aceeasi chestie, cauciurile trebuiesc schimbate. Nu am discuri ovalizate sau jante strambe, pentru ca astea se manifesta un pic altfel, si pentru ca de cand am pus cauciucurile de iarna, nu mai am problema asta. Nu stiu ce sa zic, poate am nimerit eu un lot mai prost de cauciucuri, admit si varianta asta...
                          Si sunt de acord cu tine, sunt mai bune decat montanele ca si tractiune, aderenta, etc. Dar ale mele se pare ca nu au avut viata prea lunga :p

Comment

ai avut ghinion, atit... aia era chestie de garantia anvelopei
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

eu am loganul laureate plus din martie 2006 si a venit echipat cu michelin energy. cu profil ne simetric si cu o singura directie de rotatie, O FII FOST PROMOTIE. sunt super si au o aderenta diferita fata de cormoran sau a;lte marci. supe multi ma intreab pe str de unde le-am luat si cind zic ca asa a venit din fabrica, clatina din cap asa......

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google