La loganu meu "Ambition" 01.2005 am primit "Montana"
Michelin incalta Dacia Logan !!!
Collapse
X
-
Caz in care, meriti Felicitari! glumeam... cum mama dracu "montana"? Cred ca ti le-au schimbat in reprezentanta. Continental facea gume pt Dacia inca din 2003...Ma indoiesc profund ca din fabrica a venit masina cu "montane".Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Eu stiu ca masina se incalta cu anvelope de calitate buna atunci cand sunt echipate cu ABS. Iar in cazul tau, daca este AMBITION si nu AMBIANCE, ar trebui sa fie incaltata cu M sau C, ceva este putred la mijloc. Si nu neaparat cu MICHELIN, se poate si cu CONTINENTAL. Eu pe modelul meu (ABS+) am CONTINENTALsigpic
Comment
-
M-as mira, eu am avut ambition, acum am prestige, primul cu conti, al doilea cu michelin. Prietenii mei cu ambition/prestige au avut toti michelin/conti pe masini...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Pana la sfarsitul lui 2005 s-au montat Montana pe toate echiparile.
Comment
-
Un set de cauciuce bune pot face diferenta pe drum, atat la tinuta de drum cat si la siguranta!
Cred ca asta va fi prima treaba care o voi regreta cand schimb cauciucele, daca nu pun din nou Michelin.
Pe uscat (pt ca in rest sunt varza) fratello cu Loganelu lui (tot 1.4) cu Kormoran noi noute nu s-a putut tine pe curbe dupa mine. Dealuri, linii drepte ma lua, pt ca pe atunci a mea era noua, el numai ce-si schimbase cauciucele, tot Kormoran.
Am incercat si cu a lui sa atac aceleasi viraje cum m-am bagat cu a mea si mi-a dat nesiguranta cand au inceput sa scartaie, cu Michelin se inclina, dar sta lipita de drum (pe uscat!).
Comment
-
DA )))))) , sa vezi cel mai tare e sa vezi pe masina 3 Michelinuri si a IV-a roata Kormoran, impreuna cu roata de rezerva.... Intamplare in Bucuresti, pot sa dau link dar fac publicitate la alt forum (nelegat de Logan).
La mine cand am ridicat masina habar nu aveam ca ar putea veni cu Michelin, mi-a spus dealerul (o gagica super faina): ''masina a venit echipata cu Michelin, stii, intre noi colegii facem pariu cateodata cu ce cauciucuri vine masina echipata Michelin sau Conti''.... Frumos
In alte locuri chiar se fura ca in codru.
Comment
-
Daca se intampla asa ceva se schimba cauciucurile de catre dealer, fara nici o problema.
Comment
-
Originally posted by csebalyn View PostCaz in care, meriti Felicitari! Glumeam... Cum mama dracu "montana"? Cred ca ti le-au schimbat in reprezentanta. Continental facea gume pt Dacia inca din 2003...Ma indoiesc profund ca din fabrica a venit masina cu "montane".sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Nu e nevoie, ca se stie deja asta.
Comment
Comment