ABS + oct 2007 cauciucuri Continental. Dealerul mi-a spus in prealabil ca doar cele cu ABS vin cu Conti sau Michelin.
Michelin incalta Dacia Logan !!!
Collapse
X
-
-
Toate cauciucurile, inclusiv Michelin/Continental si Kormoran sunt de vara, nu mai credeti dealerii.
Si normal, trebuia sa-ti vina cu Continetal/Michelin dar le-au schimbat cei de la dealer.
Comment
-
Originally posted by Hellbera View PostEu am Laureate cu ABS, si mi-a venit masina cu cauciucuri Kormoran (cauciucuri de vara), de la dealer mi-au spus ca sunt cauciucuri mixte.
Comment
-
Da tin sa ii dau dreptate lui Hellbera.Eu sunt tipul care are Barum si chipurile am ABS...Sau cel putin asa scrie pe factura...Ca indiferent cat de tare as apasa frana...Nu se aprinde ABS-ul in bord...
Mi-au venit cu Barum Briliantis si la fel mi s-au spus ca sunt mixte....Dar ele sunt de vara....Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Originally posted by Hellbera View Post@SUPERCAR Ca sa stii si tu... Esti putin pe langa. Poate nu ai vazut bine, am spus ca AM ABS, dar masina a venit cu Kormoran. Un alt coleg forumist, are si el ABS pe Logan, si a "primit" cauciucuri Barum. Asta ca sa stii si tu.
Comment
-
Barum se mai monteaza pe masinile cu ABS, dar Kormoran clar nu.
Comment
Comment