Michelin incalta Dacia Logan !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ABS + oct 2007 cauciucuri Continental. Dealerul mi-a spus in prealabil ca doar cele cu ABS vin cu Conti sau Michelin.

Comment

Eu am Laureate cu ABS, si mi-a venit masina cu cauciucuri Kormoran (cauciucuri de vara), de la dealer mi-au spus ca sunt cauciucuri mixte.

Comment

"mixte"? In ce fel? Cum adica?
        sigpic

Comment

Cred ca vroia sa spuna All Season.
          sigpic
          Play ManagerLeague

Comment

Mixte - exprimarea celui de la dealer, si a multora.
            Termenul exact (chiar daca este in limba engleza) - all season.

Din cate stiu nu sunt singurul care a fost dezinformat.

Comment

Toate cauciucurile, inclusiv Michelin/Continental si Kormoran sunt de vara, nu mai credeti dealerii.
              Si normal, trebuia sa-ti vina cu Continetal/Michelin dar le-au schimbat cei de la dealer.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu stiu daca au fost schimbate la dealer sau nu. Adica sunt toate 5 (4+1) la fel.
                Se poate afla de la Vocea Clientului cu ce a plecat din fabrica?

Comment

Originally posted by Hellbera View Post
                  Eu am Laureate cu ABS, si mi-a venit masina cu cauciucuri Kormoran (cauciucuri de vara), de la dealer mi-au spus ca sunt cauciucuri mixte.
                  Masinile cu ABS,sunt echipate din fabrica cu anvelope Michelin sau Continental asta sa stii si tu,doar cele care nu au ABS vin cu jeguri de Kormoran

Comment

@SUPERCAR Ca sa stii si tu... Esti putin pe langa. Poate nu ai vazut bine, am spus ca AM ABS, dar masina a venit cu Kormoran. Un alt coleg forumist, are si el ABS pe Logan, si a "primit" cauciucuri Barum. Asta ca sa stii si tu.

Comment

Da tin sa ii dau dreptate lui Hellbera.Eu sunt tipul care are Barum si chipurile am ABS...Sau cel putin asa scrie pe factura...Ca indiferent cat de tare as apasa frana...Nu se aprinde ABS-ul in bord...
                      Mi-au venit cu Barum Briliantis si la fel mi s-au spus ca sunt mixte....Dar ele sunt de vara....
                      Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Originally posted by Hellbera View Post
                        @SUPERCAR Ca sa stii si tu... Esti putin pe langa. Poate nu ai vazut bine, am spus ca AM ABS, dar masina a venit cu Kormoran. Un alt coleg forumist, are si el ABS pe Logan, si a "primit" cauciucuri Barum. Asta ca sa stii si tu.
                        Poate ca gresesc dar daca tu imi dai un exemplu care are ABS si a venit cu anvelope Kormoran ai o bere de la mine.

Comment

Daca vii in Iasi, iti arat masina mea, si iti dau eu bere cat poti bea. Atunci ai sa te convingi.
                          Propun sa terminam aici "mica disputa" pentru ca incarcam forumul degeaba si nu are rost.

Comment

Ma refeream la altul in afara de tine....Tu esti un caz aparte care a luat o mica teapa de la dealer si ti sau schimbat anvelopele,imi pare rau pentru tine.

Comment

Barum se mai monteaza pe masinile cu ABS, dar Kormoran clar nu.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Daca imi dati voie sa ma repet: Se poate in vreun fel, din vreo sursa, daca au fost schimbate cauciucurile?! Vocea Clientului (ori vocea clientului este muta?)...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google