ti-as sugera jante albe..sportive ! ;)
Configurator jante
Collapse
X
-
-
Originally posted by shacker24 View PostBugetul e nelimitat :P... doar sa arate bine... ca doare de, jentile influenteaza mult aspectul unei masini ;)
Daca doresti ca acest topic sa-ti fie folositor, aloca o suma reala jantelor.
Ca asa putem vb multe despre cai verzi pe pereti.
Cat se poate de concret.
Comment
-
@vasile78: ai dat cu mucii-n fasole, de facusi taietei cu ei. cum sa fie jantele sport bling-bling-uri? tocmai ca alea de show sunt bling-bling, croame si culori combinate, jantele sport sunt alea alb mat. tu ce consideri sport, un oz-wrc/toora competizione, sau wolf negre cu spite multe, subtiri si cromate? poate-ar trebui sa le scriem o scisoare oficiala producatorilor de jante, ca mai nou habar nu au ce produc. oz-ul face jante de show si ats-ul o fi facand de rallyDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
sal
am si eu un logan si as vrea daca stie cineva un site cu dim roti totale ptr ca as vrea sa-mi schimb jantele si precizez ca am si susp sport 35mm mai jos si nu stiu ce sa imi pun pe 15 sau 16 ptr ca eu acum am acum 215/45/17 si as vrea ceva 205/50/16 sau 205/55/15 dar as vrea sa stiu exact dim la cele 2 pe 15 si 16.
de ex original are 24,47 raza sau dim ei nu stiu exact
daca poate cineva sa ma ajute
ms
sal
am si eu un logan si as vrea daca stie cineva un site cu dim roti totale ptr ca as vrea sa-mi schimb jantele si precizez ca am si susp sport 35mm mai jos si nu stiu ce sa imi pun pe 15 sau 16 ptr ca eu acum am acum 215/45/17 si as vrea ceva 205/50/16 sau 205/55/15 dar as vrea sa stiu exact dim la cele 2 pe 15 si 16.
de ex original are 24,47 raza sau dim ei nu stiu exact
daca poate cineva sa ma ajute
ms
Comment
-
Jantele standard au 6x15" cu ET50 pe gume 185/65 R15.
Daca iti cauti o combinatie echivalenta, incearca acest calculator, e foarte util:
Nu uita, montarea de alte anvelope decat cele mentionate in talon/cartea tehnica a masinii este o contraventie si se pedepseste cu amenda ridicarea talonului! Caz nefericit in care trebuie sa incalti masina stock si sa mergi la RAR sa-ti ridici talonul
Mai multe detalii despre cum ai putea sa eviti problema asta gasesti in link-ul de la semnatura mea!sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
-
Originally posted by cezar82 View Postoare tu mai pleci cu masina de pe loc daca te prezinti cu motorizarea din avatar si avand jentile acestea cu astfel de dimensiuniAttached Files
Comment
-
jante
sal colegii am achizitionat si eu un rand de jante si vreau sa stiu daca sant bune ,daca voi avea probleme cu ea,rog detalii va multumescAttached Files
Comment
-
jante
sal colegii am achizitionat si eu un rand de jante si vreau sa stiu daca sant bune ,daca voi avea probleme cu ele,rog detalii va multumescAttached Files
Comment
Comment