De unde gasiti o oferta de jante??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De unde gasiti o oferta de jante??

Poate siteul acesta va ajuta la ceva ;)
    Sau acesta
    Last edited by Cristi_Xp; 18 December 2006, 00:17.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

am cautat si eu niste modele de jante si asta e ceea ce am gasit(sper sa nu fie considerata reclama);SuperPreturi jante marca DARWIN RACING - Logan
    JANTE ALIAJ

Marca : DARWIN RACING - SUA

Model : M 156 Clasic

Livrare in seturi de 4 buc.

Pret / buc (cu TVA 19 %) = 79,00 Euro

Pret / set 4 buc (cu TVA 19 %) = 316,00 Euro

Oferta speciala SERCOM srl: GRATIS set de 4 suruburi antifurt cromate marca Julien RACING / set jante

Transport / livrare in tara In sarcina clientului, prin curier (Cargus, Fan Courier) sau Posta Romana / Prioripost

__________________________________________________ ______________________

FOTO cu caracter ilustrativ pentru modelul M 156 - Clasic

Modelul M 156 – Clasic , are un design cu 5 spite rotunjite, a caror sectiune este majorata si o obada mai groasa. Constructia robusta a acestui model confera jantei de aliaj o rezistenta superioara, care rivalizeaza cu success pe cea a jantelor de otel. Cu un aspect armonios, musculos, modelul este recomandata pentru conditii de exploatare dure, Jantele sunt vopsite argintiu metalizat, cu vopsea cu rezistenta sporita la zgarieturi. Se preteaza pentru orice model de auto, dar in special pentru cele exploatate in conditii vitrege.

Caracteristici tehnice :

* Dimensiunea : 15” x 6,5
    * Nr. / diametrul de dispunere a gaurilor : 4 x 100 mm
    * Deport (ET / Offset) : + 40 mm
    * Finisare / aspect : vopsite argintiu metalizat
    * Greutatea : 8,5 kg

Marci / modele de auto pe care se poate monta acest model de janta:

* DACIA : Logan / Solenza / SuperNova / Nova
    * RENAULT : Clio / Symbol / Kangoo / Laguna / Megane / Modus / R 11, R19, R 21

Comment

E primul meu post aici, asa ca va rog sa aveti rabdare cu mine.
      Defapt citesc demult forumul depe acest site si chiar mi se pare de bun simt.
      Cautam si eu ca orice proprietar ce incearca sa-i dea un look mai aparte masinii sale, jante.
      Iata ce am gasit:
      JANTE ALIAJ

Marca : DARWIN RACING - SUA

Model : M 120 Speed Master

Livrare in seturi de 4 buc.

Pret / buc (cu TVA 19 %) = 95,00 Euro

Pret / set 4 buc (cu TVA 19 %) = 380,00 Euro

Oferta speciala SERCOM srl: GRATIS set de 4 suruburi antifurt cromate marca Julien RACING / set jante

Transport / livrare in tara In sarcina clientului, prin curier (Cargus, Fan Courier) sau Posta Romana / Prioripost

FOTO cu caracter ilustrativ pentru modelul M 120 Speed Master

Modelul M 120 – Speed Master , are un design cu 5 spite svelte, bine conturate si obada ramforsata circular. Designul, cu un pronuntat caracter sportiv, ofera o buna ventilatie pentru frane si in acelasi timp confera o nota de dinamism automobilului. Partea frontala a spitelor si obada sunt finisate diamantat / silver diamond (aspect lucios, similar cu cromarea), Se preteaza in special pentru automobilele compacte si pentru cele sport (tuning)

Caracteristici tehnice :

* Dimensiunea : 15” x 6,5
      * Nr. / diametrul de dispunere a gaurilor : 4 x 100 mm
      * Deport (ET / Offset) : + 40 mm
      * Finisare / aspect : diamantate / silver diamond
      * Greutatea : 6,5 kg

MARCI / modele de auto pe care se poate monta acest model de janta:

* DACIA : Logan, Solenza, SuperNova, Nova

Comment

da-ne un link sa vedem si noi cum arata, daca stii si alte pagini care comercializeaza jante, nu ezita sa ne spui. Multumim
        http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
        http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

Sc Sercom Srl, judetul Arges: Firma noastra ofera accesorii auto importate de la marci de prestigiu din America se Sud si Asia. Activitatea noastra este orientata spre produse de nise. In dorinta d...

Am incercat sa copiez imaginea, dar nu mi-a reusit.Oricum sper ca ai reusit sa gasesti imaginile pe site-ul respectiv.
          Last edited by Cristi_Xp; 6 May 2007, 14:54.

Comment

sal

in craiova aduc eu jante am pentru logan unele super wolfrace Matrix 15" 4x100 aduc si accesorii tuning de orice fel triple faruri capace oglinzi cromate !! dak e cineva interessat sa ma caute pe mess sezione91_blue

Comment

mai stiu eu pe cineva din Oradea are jante bestiale www.lynxtuning.ro sau
              beat me if you can !!!

Comment

Stie careva pe unde gasesc Jenti de Logan Originale orice model 1.6... sau modelul vechi ambition sau modelul nou Ms !
                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                Enter the Matrix

Comment

Se pot comanda la orice dealer:
                  6001547245 - Janta aluminiu Sinaia - 98 euro

6001548396 - Janta aluminiu Bran - 96 euro
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

A Ma intrebam daca nu vinde.. cineva mai ieftin.. nah deci sa fie forma aceea da nu originale) din reprezentantza
                    Enter the Matrix

Comment

ANVELOPE AUTO GERMANIA SRL pe bulevardul Fizicienilor am cumparat de la ei jantele Keskin KT3 .Aduc marfa numai din Germania(anvelope, jante,antifurturi,valve)
                      baietii lucreaza super bine au echipamente moderne
                      eu am fost foarte multumit de ei si ii recomand+ca se vede calitatea germana
                      o sa le mai fac o vizita sa imi cumpar caucioace de iarna
                      din pacate nu au site
                      Last edited by GFN; 14 November 2007, 13:58.
                      Captain of the black pearl

Comment

Si ceva preturi? nu ne dai si noua macar asa din mare la ceva anvelope de iarna si ceva jenti ms
                        Enter the Matrix

Comment

preturi nu prea stiu decat la ce m-a interesat
                          de exemplu :
                          jante anzio speed(care vroiam initial sa imi cumpar dar nu mai aveau)=330Euro
                          keskin KT-3 care am luat=360 euro(1260 ron) mi-au facut reducere la 1200ron
                          caucioace de iarna ,aveau unele second dar care deabia se tocisera tepii aia cum are cand sunt noi erau 80 ron bucata(Nokian)(pacat ca nu am avut lovele ca le luam)
                          Captain of the black pearl

Comment

Mai vedeti pe www.janta.ro

Comment

O intrebare de clasa a I-a! Toate jentile cu 5 gauri se potrivesc pe logan?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google