If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nici o janta cu 5 gauri nu se potriveste la logan !
cand faci comanda tre sa specifici 4x100 adica patru prezoane cu distanta dintre ele(cele opuse) de 100 mm
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
tot nu mi-a raspuns nimeni care.. stie la intrebarea ce am pus mai sus stie cineva.. care vinde jenti de logan Bran, SInaia sau cele de pe 16 V dar nu din reprezentanta. Ms
Cauta pe google..eu asa am facut si am reusit sa mi iau Wolfrace Katana 2 la 850 ron setu cu tot cu prezoane si inele,si pararea mea e ca nu se compara cu nimic din metro.Nu mai stiu site`ul ca te ajutam !
Cauta pe google..eu asa am facut si am reusit sa mi iau Wolfrace Katana 2 la 850 ron setu cu tot cu prezoane si inele,si pararea mea e ca nu se compara cu nimic din metro.Nu mai stiu site`ul ca te ajutam !
haha cam tarziu ai raspuns.. tocmai mi-am luat Jante aliaj Fondmetal 6800
Arata bine pun poze ce parere aveti au fost 800 de lei
daca iau jante pe 17'' si mai late (6.5 sau 7) ce cauciuc trebuie sa pun ?? ce marime?? stie cineva?
Si eu am vrut sa imi pun pe 17" da nush :| dupaia mam razgandit pentru ca in primul rand nu se pot omologa si in ai doilea le ciobesti mult mai ushor ca alea pe 15:|
Pai pe alea de iarna lasati alea de tabla ca poate mai pui lanturi si daca sunt de aliaj iarna le zgarii foarte tare, si dintre otel si aliaj parerea mea aliaj desi sunt mai sensibile is mult mai ushoare si mai avantajoase parerea mea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment