De unde gasiti o oferta de jante??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nici o janta cu 5 gauri nu se potriveste la logan !
    cand faci comanda tre sa specifici 4x100 adica patru prezoane cu distanta dintre ele(cele opuse) de 100 mm
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

scuze! 4 gauri am vrut sa scriu!Acum am inteles despre ce e vorba cu 4x100!Multam!

Comment

tot nu mi-a raspuns nimeni care.. stie la intrebarea ce am pus mai sus stie cineva.. care vinde jenti de logan Bran, SInaia sau cele de pe 16 V dar nu din reprezentanta. Ms
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

Mai stie cineva situri de jenti? ca vreau neaparat sa imi cumpar pana in primavara. si nu prea stiu unde sa caut sa fie si la un pretz rezonabil
          Enter the Matrix

Comment

Cauta pe google..eu asa am facut si am reusit sa mi iau Wolfrace Katana 2 la 850 ron setu cu tot cu prezoane si inele,si pararea mea e ca nu se compara cu nimic din metro.Nu mai stiu site`ul ca te ajutam !
            Attached Files

Comment

daca iau jante pe 17'' si mai late (6.5 sau 7) ce cauciuc trebuie sa pun ?? ce marime?? stie cineva?
              sigpic

Comment

Originally posted by CT-17-VGT View Post
                Cauta pe google..eu asa am facut si am reusit sa mi iau Wolfrace Katana 2 la 850 ron setu cu tot cu prezoane si inele,si pararea mea e ca nu se compara cu nimic din metro.Nu mai stiu site`ul ca te ajutam !
                haha cam tarziu ai raspuns.. tocmai mi-am luat Jante aliaj Fondmetal 6800
                Arata bine pun poze ce parere aveti au fost 800 de lei
                Attached Files
                Enter the Matrix

Comment

Originally posted by online24hh View Post
                  daca iau jante pe 17'' si mai late (6.5 sau 7) ce cauciuc trebuie sa pun ?? ce marime?? stie cineva?
                  Si eu am vrut sa imi pun pe 17" da nush :| dupaia mam razgandit pentru ca in primul rand nu se pot omologa si in ai doilea le ciobesti mult mai ushor ca alea pe 15:|
                  Enter the Matrix

Comment

vreau si eu sa imi iau un set de jenti de otel pentru mcv. gasesc pe undeva_ adik, de gasit gasesc sigur in targ....dar cam la ce pret? aveti idee?

pe de alta parte, sa imi iau de otel sau din aliaj?

vreau sa imi fac un set de iarna si unul de vara

Comment

Pai pe alea de iarna lasati alea de tabla ca poate mai pui lanturi si daca sunt de aliaj iarna le zgarii foarte tare, si dintre otel si aliaj parerea mea aliaj desi sunt mai sensibile is mult mai ushoare si mai avantajoase parerea mea
                      Enter the Matrix

Comment

Originally posted by KeanuRev View Post
                        haha cam tarziu ai raspuns.. tocmai mi-am luat Jante aliaj Fondmetal 6800
                        Arata bine pun poze ce parere aveti au fost 800 de lei
                        de unde le-ai luat ...sunt noi sau sechond? pentru ca si eu vreau sa imi iau si nu prea as vrea sa dau pe ele 1200 de lei
                        sigpic

Comment

Jante

M-ar interesa si pe mine un set de jante de logan pe 15" daca cunoasteti vroe oferta buna va rog sa imi spuneti si mie

Comment

Eu vreau pe 16

Comment

Acuma sunt in oferta la metro vreo 5 tipuri de jenti
                              mie imi plac
                              pret de la 2.5 mil pe bucata cu tva parca in sus
                              sigpic

Comment

Poate sa ma ajute cineva cu dimensiunile exacte pentru jenti din aliaj pentru Logan? Va multumesc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google