Ce Model De Janta Sa Aleg????help Please

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salutare

foarte bine ca am deschis si dsicutia legata de siguranta....sunt in situatia in care pot sa iau undeva la 1200-1300 ron Pro-Liteurile Silver de la Wolfrace dar tot asa de bine pot sa iau la 250-300 E Borbeturi sau chiar BBSuri de la un tip care le aduce din Germania (Frankfurt) voi ce ziceti tipu are calificative bune pe okazii.ro adica 250-300E cam atat cat ar fi si un set noi dar se zicea de BBs sau Borbet ca sunt mai calitative ( rezistente) un sfat sper ca nu stresez lumea cu intrebarile dar consider ca mai bine intrebi de mai multe ori decat sa gresesti o dat' sunt multi care au experienta in ale tuningului si nu numai........sau o parere despre http://piese-auto.anunturi-auto.****...9812.html#poze , poze nu am salva astept pareri cu justificari daca se poate

Comment

mai bine salveaza pozele si pune alea aici ca nu merge sa pui link-uri externe
      http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

Alegele pe cele de care iti ajung banii si care-ti plac si nu mai visa la altele!

Comment

Originally posted by pervert_dory View Post
          Sunt de acord cu tine, si la cauciucuri,frane si alte cele care sunt foarte importante pentru siguranta ta nu trebuie sa te zgarcesti.m-am uitat la ce ai zis tu wolfrace pro-lite si incepe de la 350 lei janta.pe langa una de 250 care e non-firma si daca grija la gropi chiar te tin. la 4 bucati sun 4 mil in plus.cu banii aia poti sa faci altceva(asigurare,itp etc...)fiecare cu bugetul lui ca doar nu e concurs de jante si figuri.
          Tocmai, aia 400 lei sigur nu sunt de figuri. Diferenta de bani se merita pentru caliatea in plus si greutatea scazuta care la randul ei aduce un consum mai scazut de combustibil si performante superioare. Pana la urma fiecare cu ce-si permite, insa alegerea trebuie facuta in mod educat. Jantele sunt genul de upgrade pentru care merita sa mai strangi din fund o luna pentru ceva mai bun, crede-ma!

Originally posted by adyxzz View Post
          foarte bine ca am deschis si dsicutia legata de siguranta....sunt in situatia in care pot sa iau undeva la 1200-1300 ron Pro-Liteurile Silver de la Wolfrace dar tot asa de bine pot sa iau la 250-300 E Borbeturi sau chiar BBSuri de la un tip care le aduce din Germania (Frankfurt) voi ce ziceti tipu are calificative bune pe okazii.ro adica 250-300E cam atat cat ar fi si un set noi dar se zicea de BBs sau Borbet ca sunt mai calitative ( rezistente) un sfat sper ca nu stresez lumea cu intrebarile dar consider ca mai bine intrebi de mai multe ori decat sa gresesti o dat' sunt multi care au experienta in ale tuningului si nu numai........sau o parere despre http://piese-auto.anunturi-auto.****...9812.html#poze , poze nu am salva astept pareri cu justificari daca se poate
          Ai mare grija la "BBSuri aduse din Germania". BBS e un producator premium, mi-e greu sa cred ca gasesti set complet nou la 300E. Sunt o gramada de chinezarii vandute pe site-ul mentionat de tine sub numele de "BBS Replica". Copii de doi lei vandute la suprapret de jmecherasi care introduc cuvantul "replica" in anunt unde te astepti mai putin: dupa dimensiune. Citeste cu atentie anuntul si ai grija sa nu te arzi.
          Pe de alta parte, am auzit pareri impartite despre Borbet, desi recunosc ca majoritatea au fost bune. Ce iti pot spune sigur este ca Borbet face jante destul de grele, sigur mai grele decat Pro-Lite.
          sigpic
          ^Logan turbat (WIP)^

Comment

buna

multumesc pentru pareri sfaturi; voi intre jante noi dar mai slab calitative si jante second dar mai de ''brand'' ce ati alege? va intreb deoarece pot sa iau jante second la 100E ceva Mangels asa scrie pe ele doar ca trebuie reconditionate, intrebarea cred ca e potrivita deoarece sunt convins ca ati fost si voi intr-o situatie asemanatoare candva, multumesc inca o dat

Comment

daca-mi permiteti,
              recomand cu caldura OZ chrono ht. design, masa, calitate si nu in ultimul rand usurinta in intretinere. Ca si bani, ceva mai scump, dar cu putin noroc si o recomandare gasesti la 550 ron/buc pe 16.
              pret super ok.

nu cred ca are rost sa mai pui pe 15 decat daca tragi de masina si asta numai cu jante adevarate, nu megadrive, km, sau mai stiu eu ce.

cum bine ziceau si colegii nostri mai sus, atentie la cele contrafacute si nu da banii pe chinezarii sau turcisme. Nu-i de joaca si suntem prea saraci sa ne luam lucruri ieftine.

Am vazut si bugetul tau, 1400 ron daca nu ma insel, e putin, dar daca mai strangi putin iti poti lua ceva care sa merite investitia.

eu unul am OZ Chrono ht, am schimbat vreo 5 seturi pana aici (marimi intre 16 si 18) insa nu se compara nimic din ce am avut cu asta (wolfrace, bbs un model mai vechi, alessio, toora, tecnomagnesio).

Nu zice nimeni sa dai 900 ron (sau mai mul) pe bucata insa daca vrei ceva calitativ gandeste-te undeva intre 500 si 700.
              Si anvelope bune (kumho, toyo, yokohama, bridgestone, falken, fulda, godyear etc). kumho, toyo si falken au un raport calitate-pret deosebit de bun.

Alegerea nu este usoara, mai ales cand ti se recomanda atatea marci si modele, insa numai tu o poti face. Si iti mai zic ceva, tot din proprie experienta: sa nu-ti para rau vreodata de banii care ii dai pe jenti daca tie iti plac. intotdeauna va fi cineva mai neinspirat decat tine sa-ti ofere un pret bun pe ele

spor la treaba

Comment

100oiro bucata sau setul de 4? daca varianta b, lasa-le dracu, is pocnitori...
                daca varianta a, mai bine, vorba lui vali, strangi din 3 litere si iti iei in 2 luni niste oz-uri sau toore, sau speedline-uri.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ia spune tu Xp-ule cat de bune sunt Borbeturile

Comment

sal

100E/set Seba dar trebuie reconditionate, eu am gasit niste OZ Hydra la 1650 +transport pana in Oradea, sau la 800 ron eternele si fascinantele jante Prestige dar care nu o sa-mi faca decat un mic ''upgrade'' de la Preferance la Prestige, acuma o sa cantaresc atent ce s-a scris si bineinteles in functie de cat o sa pot sa strang din 3 litere ) o sa vad , asteptam lumea sa-si mai dea cu parerea e binevenita, multumesc colegilor si un pic offtopic fara suparare, cei din Oradea alaturi de cei din CJ va asteapta in Felix in mai o sa avem ocazia sa ne cunoastem mai bine, numai bine!

Comment

oz-uri noi noute gasesti la 143oiro/bucata...care stii ca nu-s sudate din bucati si vopsite.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

da i dau dreptate lui @ seba in legatura cu pretul de la jante oz insa ce parere ai seba despre cele facute sub licenta oz cele din gama "avangarde"sunt de la 120 E

Comment

Man parerea mea e sa iti iei ce iti place si ce iti permite buzunaru, am vazut ca sunt 100 de oameni cu 100 de idei diferite. Cele mai bune si frumoase jante sunt alea care ti le permiti si care iti plac. Oricum indiferent ce iei o sa auzi idei pro si contra.

Comment

eu am wolfrace street si sunt f multumit de ele nu am avut nevoie de plumb si arata si bine;;)
                            http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Am jante Wolfrace Triad(le vand) sunt foarte frumoase, nu mi-am permis sa imi iau OZ, dar daca ar fi sa aleg, mi-as alege OZ, fara discutii.....OZ-ul e OZ....nenea...
                              sigpic
                              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Daca mi`as lua jante clar le`as lua noi, nu sh nu reconditionate.As alege OZ albe.
                                Satisfac blonde pe gume Turbo.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google