V-as ruga daca se poate un mic ajutor in legatura cu alegerea unor jante penttu Loganul meu atasez poze, pareri, impresii, multumesc anticipat
Ce Model De Janta Sa Aleg????help Please
Collapse
X
-
altele..... cu mentiune ca la janta PLW PG exista si varianta cu ''interior'' maroniu
-
Din cate vad eu doar doua se potrivesc dpdv tehnic la logan: ultima din prima seria si a doua din cea de a doua, pt ca sunt cu prindere in 4 prezoane. Asta daca nu vrei sa schimbi si altele pe acolo ca sa se potriveasca prindere in 5 prezoane cum e la majoritatea jantelor aratate de tine. In acest caz creste binisor investitia.Ratacit in spatiu...
Comment
-
adi a uitat sa mentioneze ca toate jantele prezentate de el au si varianta in 4 prezoane
Comment
-
Ce marime vrei sa-ti iei, conteaza enorm la design. In pozele atasate sunt de obicei marimi mai mari de 15 asa ca daca vrei pe 15 or sa arate diferit fata de poza...
Ca sfaturi ar fi sa eviti jantele cu centru negru si buza cromata, s-au cam demodat. Ar mai fi de evitat si jantele cu design prea "complex". Logan e o masina low-cost pana la urma asa ca jantele "bling bling" nu par la locul lor pe masina. Ma refer aici la MSW 20-4, Wolfrace Kendo sau Wolfrace Street Hustle.
Cu toate astea, Wolfrace-urile Pro Sprint (prima janta din seria a2a) arata bine pe Logan. Estetic arata de parca ar fi mai mari decat sunt, 15" arata de 16", samd.
Recomandarea mea ar fi astea sau daca vrei si performanta sporita, mergi pe Wolfrace Pro-Lite: http://www.wolfrace.co.uk/products_lightweight.php O janta usoara nu te va penaliza la acceleratii si comparativ cu una normala (a se citi grea) vei avea si un cunsum de combustibil mai mic.
Pro-Lite nu sunt la nivel de OZ sau ATS la greutate, dar sunt mai usoare decat restul jantelor din categoria lor de pret.sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
oz sau toora, borbet, dotz sau bbs. eventual momo, daca ai bani mai multi. lasa ats-urile, platin-urile si alte chinezarii cromate si/sau negre lacuite. ai intrebat de jante, ti-am zis jante. daca vrei ceva ce seamana a janta, liber la alea din pozele puse de tine. mai putin wolfrace, care sunt facute sub licenta oz. dar, in chinaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
sal
multumesc pentru ajutor tuturor colegilor de forum prietenii la nevoie se cunosc, Seba ai dreptate cu remarcile, dar de PLWuri ce ziceti? la 1400 ron sunt cu montaj, prezoane antifurt si echilibrat, astept si alte pareri.....da jante pe 15'' nu mai mari, multumesc anticipat
si alte modele de jante daca se poate....)
Comment
-
Iti alegi ce-ti place tie cel mai mult, ca doar pentru sufletul tau le iei nu pentru altii. Cum ziceau si colegii cauta ceva mai"de firma".De exemplu eu:desi multa lume era impotriva modelului si 90% impotriva dimensiunii, am ales wolfrace black octane pe 15"pentru ca alea mi-au placut mie la nebunie si le-am urmarit de cand erau mai scumpe.Deci cum mi-am permis,cum le-am luatMX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
Jantele le iei in functie de buget si ce iti place tie nu noua!incerca sa le pui in photpshop sa vezi cat de cat cum va arata.si in legatura cu jantele de firma si cele de vapor nu prea sunt de acord cu unii.eu am unele de vapor pt ca nam avut destui lei sa iau unele de firma si dat cu ele in o gramada de gropi si borduri si tot ce se poate si chiar nu sau indoit sau sa sara vopseaua.poate am avut noroc dar si-au meritat banii. sa nu-mi sariti acuma in cap..Numai bineGlory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!
Comment
-
acum 1 an mi-am luat mega drive( avatar )doar de dragu de a schimba aspectu la masina. si sambata sper sa-mi ajunga cele de la art model care cred ca va da cel mai bine pe masina si ceva ce mi-am cam dorit.si primele jante si aceste ce vor veni au fost 10 mil. eu zic sa iti iei jante in functie de ce iti place si sa lasi firma la o parte daca ai zis ca ai doar 1400.cauta ceva in negru cu polish. wolfrace sincer nu ma incanta pentru ca eu consider ca sunt pentru masini mai de viteza si cu alta aerodinamica. incearca ceva in 5 spite groasa ceva gen muscle car pentru patratosul de logan.numai bineGlory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!
Comment
-
Nu cred ca faptul ca Logan e o masina low-cost inseamna ca trebuie sa-ti cumperi jante low-cost!
Ca design merita de luat in seama aspectul general al masinii (forme simple, detalii putine) sau moda (negru cu polish = overused) dar la calitate nu se discuta. Mi se pare deplasat modul de gandire al unora: "Logan e low-cost, nu merita jante scumpe" sau "Logan e low-cost, nu merita cauciucuri scumpe". Tin sa va contrazic domnilor, calitatea si performantele trebuie intotdeauna sa primeze! Singura limitare este cea de buget, dar va asigur ca exista si acolo jante decente la raport calitate/pret, nu e nevoie sa alergati dupa cea mai ieftina oferta! Un exemplu bun ar fi chiar Wolfrace Pro-Lite, o janta simpla ca design, destul de usoara si cu pret acceptabil.sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Sunt de acord cu tine, si la cauciucuri,frane si alte cele care sunt foarte importante pentru siguranta ta nu trebuie sa te zgarcesti.m-am uitat la ce ai zis tu wolfrace pro-lite si incepe de la 350 lei janta.pe langa una de 250 care e non-firma si daca grija la gropi chiar te tin. la 4 bucati sun 4 mil in plus.cu banii aia poti sa faci altceva(asigurare,itp etc...)fiecare cu bugetul lui ca doar nu e concurs de jante si figuri.Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!
Comment
Comment