Jante & Culoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jante & Culoare

As dori sa stiu daca astea sunt cele optionale pentru Laureate...

si cum se numeste coloarea aceasta ( Nu sunt sigur ca e Bleu Navy )

Last edited by k0r3k7; 23 March 2010, 14:02.

culoarea e blue mineral din cate stiu eu...eu asa am la masina si despre jante nu stiu nimic desi cred ca alea sunt

Comment

Laureate ai?

Comment

eu am kiss fm...model mai vechi din 2007 da culoare e ca aia blue mineral....

Comment

Culoarea masinii de sus se numeste Bleu Extreme.

Culoarea masinii de jos se numeste Bleu Mineral.

Jantele din poze sunt standard pe Prestige si optional pe Laureate. Denumirea lor este Alium.
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

el a intrebat de cea de jos care e blue mineral

Comment

Ciudat , pentru ca pe dacia.ro la configurator nu prea iti dai seama

Comment

da.asa e...e cu totul alta culoare...dar oricum vezi culoarea asta mai pe peste tot...e foarte populara

Comment

asta depinde si de monitorul fiecaruia ! ...

Daca ai avea de ales intre cele 2 culori...bleu extreme ..praful nu se vede chiar asa puternic fata de mineral..iar la soare atragi multe priviri .....acuma sigur cei cu "mineral" imi vor sari in cap....

Incearca sa cauti si jantele NOXIANE ( cele care sunt pe stepway ) mi se par mai superbe

Comment

Originally posted by Loganu View Post
                    asta depinde si de monitorul fiecaruia ! ...

Daca ai avea de ales intre cele 2 culori...bleu extreme ..praful nu se vede chiar asa puternic fata de mineral..iar la soare atragi multe priviri .....acuma sigur cei cu "mineral" imi vor sari in cap....

Incearca sa cauti si jantele NOXIANE ( cele care sunt pe stepway ) mi se par mai superbe
                    Nu le au ca optiune la Logan

Comment

da iti zic eu ca merg... daca stii sa vorbesti cu domnu dealer si ii dai o atentie se rezolva tot 300 de euro costa....deci ei nu ies in pierdere

Comment

loganu eu am blue mineral...si sincer imi place mai mult decat blue extreme...intr-adevar se pune prafu pe ea si se vede dar imi place mai mult mineral

Comment

deci e buna vorba aia din popor : fiecare isi lauda puiul din curte... pana la urma ramane la alegerea lui ce culoare / jante isi ia...is banii lui si face ce vrea cu ei

Comment

sincer,parerea mea ca mai bine si-ar lua jante de tabla si cu aia 300 euro si-ar lua niste jante calumea...

Comment

Da,plus ca jantele de tabla sunt noi si pot fii folosite pana faci rost de "fonduri",asa ca pastreaza tu cei 300 de euro.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google