nu gasesc imi poti pune linkul te rog!
Ce Dimensiuni De Anvelopa Folositi Pe Jantele De 15" Inafar De Standard 185/65/15
Collapse
X
-
205/55/16 pe atunci fara arcuri sport..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Banuiesc ca sunt OFF TOPIC , dar ca sa nu mai deschid alta discutie postez aici poate ma ajuta cineva (oricum se discuta despre ANVELOPE).
Am o masina cu garda cam joasa si e cam naspa cu bordurile si cu drumurile noastre si vreau sa o inalt putin (reprezentanta nu poate si mai e inca in garantie) ma gandeam sa modific diametrul rotii in acest moment am 185/65/15" , ma gandeam sa pun alte jante si anvelope 195/65/16 .Credeti ca se mai ridica putin ,si cam cu cat?
Astept parerile voastre
Comment
-
B-81-VYX:Salut.Daca iti pui alte jante depinde f mult de latimea lor.eu am avut gume de 195/65/15 si pot sa iti zic ca e o imbunatatire, masina nu mai simte gropile ca in cazul gumelor de 185.Masina se v.a inalta dar nu cu mult, nu cred eu ca te dai cu masina la coasta.Sper sa te ajute parerea meaTRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
garda la sol mai mare cu 3.2 cm
Originally posted by B-81-VYX View PostBanuiesc ca sunt OFF TOPIC , dar ca sa nu mai deschid alta discutie postez aici poate ma ajuta cineva (oricum se discuta despre ANVELOPE).
Am o masina cu garda cam joasa si e cam naspa cu bordurile si cu drumurile noastre si vreau sa o inalt putin (reprezentanta nu poate si mai e inca in garantie) ma gandeam sa modific diametrul rotii in acest moment am 185/65/15" , ma gandeam sa pun alte jante si anvelope 195/65/16 .Credeti ca se mai ridica putin ,si cam cu cat?
Astept parerile voastre
Deci masina va avea garda la sol mai mare cu aproximativ 3.2 cm fata de cauciucuri si jante de 185/65/15Last edited by stolniceanulucian; 7 April 2011, 12:47.Logan GPL 1.4
Comment
Comment