Mai intai trebuie sa precizez ca nu prea ma pricep la masini. Se da urmatoarea problema : recent am "reusit" sa lovesc in plin cu janta stanga fata o bordura destul de inalta si suficient de dura astfel incat sa'mi smulga din marginea acesteia (granita dintre cauciuc si janta) o bucata de circa 7 cm. La inceput n'am sesizat ca ar fi vreo problema in comportamentul masinii, pentru ca eram in oras si conduceam cu viteza redusa. In momentul impactului cred ca aveam undeva intre 40-50 km/h. Apoi am scos masina pe autostrada si cum am atins 100km/h masina a inceput sa vibreze, vibratii ce le simteam in volan, de parca roata ar fi fost descentrata. Mentionez ca si la viteze de 70 aud un zgomot ciudat de parca as da in gropi foarte des. Intrebarea mea e daca singura cauza ar fi doar janta sau poate fi si altceva ?!
Ma intereseaza si un Service care ar avea un program mai prelungit pt. a putea rezolva problema. Ceva sugestii ? (service din Bucuresti). ... sau o pot rezolva singur cumparand o janta noua si ducand'o la o simpla vulcanizare ?! Presupun ca nu... cred ca trebuie echilibrate rotile, sau testata directia intr-un service.
Ma intereseaza si un Service care ar avea un program mai prelungit pt. a putea rezolva problema. Ceva sugestii ? (service din Bucuresti). ... sau o pot rezolva singur cumparand o janta noua si ducand'o la o simpla vulcanizare ?! Presupun ca nu... cred ca trebuie echilibrate rotile, sau testata directia intr-un service.
Comment