Nui adevarat daca le echilibrezi bine nau voie sa tremure cauta si tu undeva cu ceva aparatura de echilibrat mai moderna
Janta Logan Prestige usor sparta poate cauza vibratii ale masinii ?
Collapse
X
-
fa o verificare de geometrie a jantei. vezi sa nu ai surprize. eu am patit cu o janta indoita sa bata de la 130 la 160 si mai sus de 160 disparea vibratia. avea o mica infundatura de cativa milimetrii pe partea inferioara.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
eu unul am ramas uimit de rezistenta loganului acu vreo 2 saptamani am luat o curba cam brusca cu vreo 40 50 la ora si am luat un colt de bordura. in urma impactului am facut praf cauciucul pe fata stanga. cand am fost la vulcanizare am pus cauciuc nou si janta era perfect intacta culmea era stramba janta de pe stanga spate f f putin p interior si cauciucul are o galma pe exterior (lucru f dubios) pentru ca nu-mi explic cum s-a indoit janta spate pe interior din moment ce impactul a fost pe fata si din exterior. am fost si la service si mi-au verificat directia totul e absolut normal singura chestie remarcata de mine este ca volanul cu rotile drepte are o mica inclinatie de maxim 1 grad 2 spre stanga. lucru care sincer nu stiu sigur daca era de dinainte. in orice caz cu un cauciuc nou si o echlicrare a fost problma rezolvata
Comment
Comment