Ornamente Jante Tabla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ornamente Jante Tabla

Salut.Ma poate ajuta cineva si pe mine sa cumpar sau sa ma indrume spre o locatie de cumparat oranamentele cerc pentru jante de tabla.Mersi

Incearca aici.
    Last edited by valeriuciprian; 26 May 2010, 22:01.
    sigpic

Comment

sal.ms pt raspuns ,dar nu am gasit ce vroiam.Sa fiu mai explicit...acele cercuri ornament se clipseaza ca si capacul de roata normal

Comment

Pune o poza ca nu imi dau seama
        sigpic

Comment

salut.ca idee este doar marginea la un capac de roata 7 cm latime si se clipseaza ca un capac de janta din tabla nu al. sau magneziu

Comment

revino cu poze colega...
            chh over...

sigpic

Comment

Mai stiti Daciile berlina care aveau la jante marginile acelea cromate de se gaseau prin targuri? Cred ca la asa ceva se refera colegu', nu stiu daca se gaseste asa ceva pentru Logan.
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Da...azi pe drum spre munca am meditat la acele ornamente de 7 cm nichelate....si tot la alea m-am gandit si eu...pentru roti pe 13 ma vazut..dar pentru 15 nu
                sigpic

Comment

salut,sint ornamente si pe 15" imagini am vazut pe ocazii.ro ,dar ghinion licitatia s-a terminat si nu am gasit nr. de tel. ptr. a-l contacta.Setul costa 85 lei si am inteles ca sint facute in Anglia

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google