Ce parere aveti despre anvelopele Marangoni Verso?Eu nu am auzit pana acum de marca asta, insa i-mi place profilul si vad ca sunt la un pret bun.
Anvelope Marangoni
Collapse
X
-
In testele de specialitate (si sondaje) arata ca sunt foarte bune (ma rog, acolo apare la dimensiunile noastre marangoni Vanto), bate Michelinu si Continentalu.
Si pe mine m-a batut mult timp gandu sa iau Marangoni, dar din lipsa de informatii am renunat (mi-am luat in final Conti Eco3, medii dupa spusele utilizatorilor).
Urcă-te pe scaunul șoferului Ne-am extins încet, dar sigur, oferind informaţii la zi despre modelele de maşini noi şi vechi. Sperăm că veţi găsi informaţiile pe care le oferim foarte utile şi interesante. Who we are Bine ați venit pe blogul nostru de conducere Suntem un blog dedicat automobilelor, unde vă oferim informaţii detaliate despre ... Read more
-
Eu unt utilizator de Marangoni VERSO, pe dimensiunea 205/50 R16 si pot spune ca sunt extraordinare. Spun asta ca utilizator si mai mult de atat, eu utilizez aceasta marca si pe timpul iernii cu modelul 4winter.
In alta ordine de idei, opțiunea pentru pentru acest model a venit si datorita faptului ca este o anvelopa cu profil liniar. Eu am renuntat la a mai cauta sa am pe masina ''v-uri'' sau asimetrice...Attached FilesLOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
-
salut,dar ce parere aveti despre noul Kleber de vara si de iarna....sau Dunlop astept un raspuns mai amplu,sint icepator in domeniul asta.multumesc
revin cu o completare ca dimensiuni ar fii bine 195/60/15 ,dar profil care ar fii mai bun pt. iarna sau vara ,nu vreau mixte...cele 185/65/15 sint greu de gasit si au profil cam ciudat....inca odata multumesc
Comment
-
195 50 15 se potrivesc pe jantele originale? marangoni Zeta Linea...
Comment
-
am jante de aliaj de la Rial pe aceleasi dimensiuni ca si cele originale de tabla... astept pareri caci vreau sa imi iau cauciucurile astea daca merg puse!
Comment
-
-
Comment