Anvelope Marangoni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

marangoni zeta linea sunt ok , folosite normal si putin peste sunt chiar ok , pe ploaie imi plac mult cum se comporta.
    dar daca ceri extremul din ele , te vor dezamagii.

Comment

hai sa ne intelegem, am mers cu muuuulte loganuri echipate cu anvelope de buget (barum, kormoran, motrio) si MEREU mi-au lasat un gust amar. atat cele de vara cat si cele de iarna. singurele anvelope cu care s-au scurs masinile de sub mine in alte directii decat intentionam. deci sa nu mai aud.
      personal am avut de vara asa
      debica passio - slabe rau, aderenta slaba si rezistenta la uzura tot asa
      continental ecocontact - destul de bune, mai bune clar decat debica aderenta suficienta si la 60.000 km inca au carne pe ele. dar au o boala sau cel putin la mine asa au facut - sunt magnet de cuie. asa ca fiecare dintre ele are minim o pana, plus ca sunt din prima jumatate a lui 2007.
      si, dupa cum a vazut toate lumea, cam vine vara. cat mai sunt 11-12 grade dimineata si seara mai pot sa ma dau cu cele de iarna - zici ca sunt date cu lipici pe vremea asta. doar cand intra frana brusc pana la fund in functie de starea asfaltului mai intre abs.
      deoarece cel mai multumit am fost de conti am zis sa trec la premium contact mai ales ca se zvonea ca ajunge pe la noi 5-ul la un pret bun. dar inca nu e nici macar in depozite si nici nu am obtinut data de livrare.
      si am vazut intr-un supermarket marangoni verso la 299 ron 195/60 R15.
      in acelasi timp mi-a facut cineva o oferta de dunlop sp01 aceiasi dimensiune la 355 ron.
      in conditiile in care conti eco sunt intre 350 si 390 ron in functie de magazin. nu mai zic premiumcontact de care vreau.
      ori mai astept ca am auzit ca baga astia la dealerii dacia oferte saptamana viitoare ori ... puii mei.
      oricum sunt profund dezamagit de ce se gaseste acum prin magazine, de pretul la benzina si de pretul la anvelope.

Comment

Dunlop SP01 la 355 de lei, chiar nu se poate considera oferta.
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

niki, tu alte anvelope exceptand dunlop mai cunosti ??

Comment

@niki - nu e oferta de aia ca la Cora, "speciala, azi si numai azi" ci e o oferta de pret.
            pe de alta parte, am garantia ca sunt anvelope noi si nu ramase de acum doi ani. daca ai tu idee in alt loc la un pret mai bun...

@geo - hai sa fim constructivi....

voi de unde va luati gume ieftine si bine?

Comment

@Geo - da, cunosc. De ce ma intrebi?

@ozenel - aici sau aici

Edit: normal ca la oferta de pret ma refeream si eu, dar cand spui "mi-a facut cineva o oferta" automat de duce gandul la un pret bun.
              A, si am pus Dunlop pentru ca la asta ai facut tu, referire.

Comment

niki: intrebam asa de curiozitate. esti setat pe dunlop cum sunt eu pe anvelope japoneze si coreene
                ozenel: arunca o privire si la toyo, hankook, falken, kumho, yokohama. 195 60 r15 gasesti la 300 lei +/- dar astea de l-am enumerat parerea mea ca sunt peste dunlop

PS: cred ca am fost destul de contructiv
                Last edited by geo_ultras; 23 March 2012, 17:47.

Comment

Si cum spuneai ca ai ajuns tu la concluzia ca as fi "setat" pe Dunlop?

Am facut referire la marca asta, pentru ca ozenel spunea ca a primit o oferta fix pt. ea. Deci, care'i faza?

Comment

las-o asa, nu mai conteaza

Comment

Atunci numai face afirmatii gratuite!

Comment

va dau kick, slay, ban daca va mai certati....

Comment

pana la urma, cum stam cu "marangoanele"? sa le ia sau nu?
                          ps: conti eco3, la noi, sunt la suprapret, mai ales la reprezentantele de masini. nu merita...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by skd_ozenel View Post
                            va dau kick, slay, ban daca va mai certati....
                            Nu ne certam bre, doar discutam in contradictoriu, ceea ce nu'i un lucru rau pana la urma, caci asa avansam...

Marangoni la pret bun gasesti pe vanzarianvelope.eu, sau cel putin asa era acum ceva timp. Asta daca vrei musai.

Comment

marangoni era o idee, daca vreau ieftine le iau direct de la importator si fac doua chesti ma si plimb pana la pitesti, le si vad. nu sunt mare fan al cumparaturilor online, in romania e cam prost inteleasa treaba asta si multi profita. intre timp am mai aruncat ochiu pe net si am gasit dunlop sp 01 si inca unele cu review-uri bune la preturi .... avantaj ca pot sa le vad si sa cites. data fabricatiei. revin cu link

deci ar mai fi asa:
                              - firestone - http://www.nico-tyres.ro/Anvelopa-Fi...rice&order=ASC

- sava - http://www.nico-tyres.ro/Anvelopa-Sa...rice&order=ASC

- dunlop sp01 - http://www.nico-tyres.ro/Anvelopa-Du...rice&order=ASC

sau

cred ca cele care au review-urile cele mai bune:

dintre marcile astea am avut
                              sava eskimo - pe matiz, impresie foarte buna
                              firestone (dar nu mai stiu modelul), amintiri triste. oricum asta se intampla acum 6-7 ani.
                              Last edited by skd_ozenel; 24 March 2012, 11:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salutare! Eu mi-am pus America de iarna si nu am avut nici cea mai mica problema cu ele. Se lipeau de zapada de zici ca nu-i adevarat. Bineinteles, condus prudent, dar am si incercat sa vad unde cedeaza la capitolul aderenta si sunt foarte multumit. Pe toate gerurile alea nasoale am avut aderenta si nici nu au pierdut presiune.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google