Anvelope Marangoni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am vazut EVO 9 echipat cu Marangoni din fabrica (nu stiu daca toate vin asa), deci cred ca este un brand respectabil.
    sigpic

Comment

Am si eu marangoni de iarna, de vreo 3 ani si tot se descurca impecabil, foarte multumit de ele.

Comment

eu am avut si sincer nu am fost multumit ...pentru aderenta la plecare trebuiau incalzite , in curbe simteam ca pierd aderenta ... in cazul condusului mai sportiv

Comment

Condus sportiv,cu anvelope de iarna?
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

e cumva thread doar pentru iarna ?

am uitat sa precizez ca am vorbit despre zeta linea

Comment

Am doua luni de cind am pus Marangoni M+S la Dacia service Gaesti si merita toti banii.
              Le-am cumparat din reprezentanta si le-au montat pe loc+echilibrat+testat.

Comment

Pe la voi a nins de spui ca merita toti banii?Intai sa le pui la treaba si apoi sa ne spui ce si cum se comporta(zapada,polei,zloata,mazga etc)
                KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

E neaparata nevoie de zapada ca sa fie nevoie de anvelope de iarna?
                  Cand pleci mai tare? Cand franezi mai panicat? aaa...

Marangoni Zeta sunt anvelope foarte bune la pretul lor... nici eu nu auzisem de ele pana nu mi-au fost recomandate prin 2008 de cineva care in timpul liber activa in CNR. Pe sandero-ul personal avea zeta. Da, avea sandero 1.6. Incredibil, nu?

Comment

si eu am cumparat 2 anvelope de iarna pe logan 185/65/15 Marangoni 4 Winter pana acum se comporta bine, sa vedem cand o da zapada

Comment

dar de vara a avut cineva marangoni?

Comment

am avut eu marangoni verso pe dimensiunea 205 50 r16. am fost multumit de cum s-au comportat, si pe asfalt uscat, si pe ploaie.

Comment

vedeti ca-s cam supraapreciate. in teste nu ies asa de bine cum le lauda numele. desi sunt ok, sa nu credeti ca aveti nu stiu ce premium-uri pe masina.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

ai dreptate seba. eu cat le-am folosit am fost oarecum multumit. e adevarat ca pe viraje cam alunecau, dar ma gandesc ca de vina era si soferul si combinatia arcuri sport H&R + amortizoare stock

Comment

repet, nu sunt gume rele, dar din vorba "poporului". reies ca fiind gume premium, ceea ce nu sunt. pt "popor", conti nu-s bune ca-s scumpe, dar michelin-urile la aceiasi bani si acelasi scor la teste, sunt "pita lu' Dumnezau". la fel, pt multi debica bate goodyear. sau kormoranele sunt bune pt ca tin multi km...sapt trecuta am avut ocazia sa ma aflu la sediul Sandtler si am aruncat acolo ochii pe niste brosuri/reviste, cu te miri ce teste prin ele. acolo am vazut marangoni, chiar zeta linea, ca fiind gume medii, un pic peste. ce nu m-a surprins si m-am bucurat in sinea mea, e ca uniroyal de ploaie, de care multi n-au habar ca uniroyal face gume bune, au iesit la un raport pret/calitate foarte bun, comparabile cu michelin pilot exalto sau conti sportcontact. au fost penalizate doar pe uscat, logic, dupa numele care le trada scopul principal. pe ud, le-a dat clasa la pilot exalto. bfgoodrich, cam cu marangoni, pirelli si nokian, la juma'tea clasamentului
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

stiu ca uniroyal stiu ca fac gume bune, doar ca la fel cum ai spus si tu la noi nu sunt foarte cunoscute si implicite folosite. baieti cu clio sport din anglia folosesc aceste uniroyal rain sport
                                revenind la subiect: ozenel, vezi pe forum. marangoni zeta linea sunt mai folosite pe aici pe la noi. intreaba pe cei care au si afla pareri. acum depinde si ce dimensiuni doresti si cum vrei sa folosesti. ar mai fi si marangoni mythos care sunt peste verso si zeta linea.
                                Last edited by geo_ultras; 23 March 2012, 00:38.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google