Vreau si eu o parere de la cat mai multi membri loganclub, vreau sa-mi pun pe masina niste jenti modelul din poza, vreau sa stiu si de la voi daca da bine combinatia de culori
Nedumerire
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
am votat DA ... pentru intrebarea : daca da bine combinatia de culori !
totusi sunt de parere ca loganului nostru ii sta mai bine cu jante spitate .. dar cu multe spite ... sau cu spite putine dar mai groase ... motivul ... discul pe fata este mic ... si putin inestetic ... iar pe spate tambur ... sper ca mai inteles !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
Pai...nu ma pricep la photoshop ca mi le faceam singur...si astea pe care le am o sa fac un topic pe forum la bursa sa nu fac offtopic. Va multumesc mult pentru pareri. Cu putin noroc, in functie de cum o scot din service, duminica asta sau viitoare incerc sa vi-o prezint.
Comment
-
si eu am votat nu. acu' vad ca mai e unul ca mine...pe negrul ala mat bestial jantele alea ca bronzu zic eu ca nu "pusca". mai degraba negre ca si masina, sau gri...uitati-va la un subaru negru cu jante aurii. e...altfel, dar nu frumoasa. parerea mea...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
si eu am votat nu. Pe culoarea asta art merge ceva cu mult crom, spite late, in stil bling bling, si cit mai mari.
Jantele aurii sunt pt Subaru only, indiferent de culoare.
La intilnire o sa aduc, daca nu uit, o macheta negru mat cu jante cromate...
Comment
Comment