Nedumerire

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nedumerire

Vreau si eu o parere de la cat mai multi membri loganclub, vreau sa-mi pun pe masina niste jenti modelul din poza, vreau sa stiu si de la voi daca da bine combinatia de culori
    Attached Files
    55
    Da
    56.36%
    31
    Nu
    43.64%
    24

The poll is expired.

Mie Imi Plac Iar Combinatia Mi Se Pare Bestiala Cred Ca Da Bine Pe Negru Mat. Ne Spui Si Ce Pret Au?

Comment

iese faina combinatia; iar masina e bestiala; eu vroiam s-o iau neagra dar n-au culoarea asta
      If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Sunt sigur ca o sa iasa belea, dar de ce nu iti faci in Photoshop o "mostra" prin care sa vezi cat de bine va arata?
        Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Sunt superbe jantele. o sa arate masina complet schimbata mai ales ca ai golanu negru ... cand la montezi sa-mi dai poza cu masina sa-mi pun background la desktop
          : Sofer5: : Surf:

Comment

Da combinatia de culori este perfecta ,dar ca sa fii mai sigur incearca sa colorezi jantele din poza cu masina cu auriu si vei vedeqa si ama bine .
            Tie ar trebui sa-ti placa .
            "cromul este placerea mea"
            "cui nu-i place , valea"

Comment

am votat DA ... pentru intrebarea : daca da bine combinatia de culori !
              totusi sunt de parere ca loganului nostru ii sta mai bine cu jante spitate .. dar cu multe spite ... sau cu spite putine dar mai groase ... motivul ... discul pe fata este mic ... si putin inestetic ... iar pe spate tambur ... sper ca mai inteles !
              LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
              LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
              LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

si eu tot da am votat ptr ca ar da super bine un pic de contrast

sigpic

Comment

Cu cat vrei sa le dai pe astea care le ai acuma

Comment

Pai...nu ma pricep la photoshop ca mi le faceam singur...si astea pe care le am o sa fac un topic pe forum la bursa sa nu fac offtopic. Va multumesc mult pentru pareri. Cu putin noroc, in functie de cum o scot din service, duminica asta sau viitoare incerc sa vi-o prezint.

Comment

Mie nu-mi place combinatia de culori! Usurel nu aruncati cu pietre!... Va spun duminica de ce!

Comment

spike da spunene ma si nou pe folum nu fi lau

sigpic

Comment

si eu am votat nu. acu' vad ca mai e unul ca mine...pe negrul ala mat bestial jantele alea ca bronzu zic eu ca nu "pusca". mai degraba negre ca si masina, sau gri...uitati-va la un subaru negru cu jante aurii. e...altfel, dar nu frumoasa. parerea mea...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

nu poti sa te in gustul omului...

sigpic

Comment

si eu am votat nu. Pe culoarea asta art merge ceva cu mult crom, spite late, in stil bling bling, si cit mai mari.

Jantele aurii sunt pt Subaru only, indiferent de culoare.

La intilnire o sa aduc, daca nu uit, o macheta negru mat cu jante cromate...
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google