If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut.
Am o ocazie să cumpăr la 100 lei/buc. 4 anvelope Goodyear ultragrip 7 de iarnă noi, dar sunt de 175/65R15. Merg pe Logan ? Nu o să am probleme la direcţie, stabilitate, etc., sau să apără în timp ceva probleme ?
Mulţam.
Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Nu vad o problema majora in a folosi cauciucuri ceva mai mici , de iarna sunt in regula , parerile sunt impartite drastic , de obicei daca ai baza tare sub cauciuc e de preferat o anvelopa mai lata (nu se scufunda) daca mergi pe drum ce nu are baza tare ci moale, e bine sa ai anvelopa mai putin lata pentru ca taie mai usor zapada, eu as merge totusi pe late pentru ca merg mai mult in oras, depinde si de ce drumuri bati , asta ar fi singura problema la care sa te gandesti , uita de probleme mecanice ale masinii, nu pun in niciun pericol stabilitatea, manevrabilitatea masinii ba chiar va fi mai spreintena datorita greutatii reduse, latimea de contact cu asfaltul mai mica, frecare mai mica , si nu uita ca acul va indica o viteza mai mare decat cea reala (posibil sa se anuleze defectul de fabrica al tahometrului si sa indice o viteza fix reala ) numa` bine
Drumuri de oraş şi judeţene asfaltate. La noi în zona Oradiei nu prea ninge des dar şi când o face nu ţine mai mult de 1 săptămână şi se topeşte zăpada.
Deci nu-mi fac griji de zăpadă ci de faptul dacă mă pot folosi de ele fără probleme în exploatarea maşinii.
Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Exista loganuri echipate cu jante de 14' vandute in ungaria , 175/65 R14 , deci cred ca nu vei avea nicio problema , sa vedem ce mai zic si altii pe forum ...
nu vei avea probleme ,asa cum a spus si colegul o anvelopa de iarna este ok dak este suptire taie zapada(cei de la rally au asa ceva ) oricum nu vei fi fara minte sa rulezi cu viteza in conditiile date.viteza nu se modifik .pretul este bun.bafta!
Păi stau pe gânduri.... de ce ? Păi simplu. Dacă am pană, am rezervă doar de 185/65 (ceea ce înseamnă că dacă nu se mai poate face trebuie să cumpăr alta nouă de 175 şi costă numai 300 lei în magazin) + îmi scade garda la sol, sunt mai înguste deşi mă îndoiesc că voi circula pe zăpadă iarna deoarece cum am spus mai sus nu prea este zăpadă în zona noastră, doar câteva zile pe sezon (circul mult în mediul urban unde oricum se dă zăpada la o parte).
Ştiu că ele costă în jur de 300 lei/bucata şi ştiu că merită 100 lei fără discuţii, dar am aşa unele îndoieli legate de circulaţia, siguranţa şi comportamentul maşinii la drum.
Dacă voi spuneţi că e ok, o să le cumpăr şi câteva ierni de acum încolo voi fi asigurat cu anvelope bune.
Probleme nu poti avea decat cu Politia/RAR sau cu faptul ca o sa arate rotile ca de bicicleta ...daca nici una din situatii nu te deranjeaza, ia-le. Din punct de vedere al comportamentului pe timp rece, carosabil alunecos, etc, se vor comporta ceva mai bine, fiind mai inguste.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment