Anvelope De 175 Pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Stiu si eu ce scrie in talon. Intrebarea era daca se intampla ceva daca pun de 175/65R15. Atat.
    Cred ca pretul de 400 lei pentru 4 anvelope noi Goodyear ultragrip 7+ e foarte tentant chiar daca nu scrie in talon.
    Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
    sigpic

Comment

Se fabrica cauciucuri de iarna nu numai pentru ca merg bine pe zapada au si alte proprietati pe temperaturi scazute. Goodyear-ul o sa aiba un comportament infinit mai bun decat Kormoranele sau orice alt cauciuc de vara in conditii de iarna si latimea de 175 e compensata de garda la sol mai mica. La directie nu o sa ai probleme si nici la altceva legat de suspensie sau transmisie.
      Daca as fi mai aproape si daca nu le iei tu le-as cupara imediat.
      Last edited by madi; 9 October 2010, 20:53.

Comment

Apoi să ştiţi că le-am luat şi le-am montat. Nu ai zice că-s mai mici la prima vedere dar se vede că sunt mai joase. Sunt pur şi simplu minunate, nici nu le auzi la drum.
        Ca o curiozitate, nu cumva acum maşina îmi va consuma mai mult dat fiind faptul că roata se învârte mai mult la acelaşi nr. de km ?
        Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
        sigpic

Comment

Le-ai si pus pe masina?
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by Gozmin View Post
            Ca o curiozitate, nu cumva acum maşina îmi va consuma mai mult dat fiind faptul că roata se învârte mai mult la acelaşi nr. de km ?
            asta'i tare!!!

Da' ce, acum faci 50 km in 2 ore si inainte ii faceai intr'una? Sau merge motorul mai turat de consuma mai mult? Nu inteleg cum ai ajuns la concluzia asta.

PS: daca iti pui roti de 18" consuma mai putin?
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Probleme cu consumul nu vor fi...mai ales ca-s mai inguste...probabil viteza afisata va fi putin diferita fata de cele 185
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by Niki B View Post
                asta'i tare!!!

Da' ce, acum faci 50 km in 2 ore si inainte ii faceai intr'una? Sau merge motorul mai turat de consuma mai mult? Nu inteleg cum ai ajuns la concluzia asta.

PS: daca iti pui roti de 18" consuma mai putin?
                Domnule cumsecade, dacă scazi diametrul roţii prin montarea unor anvelope mai mici (nu mai înguste) atunci când merg cu 100 km/h la bord de fapt în realitate am doar 97 km/h (conform şi calculatorului de anvelope) deoarece o rotaţie normală cu anvelope standard nu este egală cu o rotaţie standard cu anvelope mai mici, anvelopa mai mică trebuind astfel să facă astfel o rotaţie şi încă unpic.
                Deci cei 3 km mai puţin rezultă un consum în plus deoarece trebuie să-i fac ca să ajung la o sută în realitate.
                Acum ai înţeles de ce am întrebat acea chestiune ?
                Last edited by Gozmin; 16 October 2010, 21:26.
                sigpic

Comment

Domnule Gozmin, cu anvelopele standard la 100 km/h indicati de ceasul de bord, de fapt aveti vreo 90+ reali. Prin montarea unor anvelope mai mici nu faceti nimic altceva decat sa va apropiati de realitate in ceea ce priveste viteza cu care va deplasati.
                  Acum ai inteles de ce ma amuza intrebarea ta?

Comment

Pe CB va afisa acelasi consum , pentru ca el nu stie ca ai anvelope cu diametru putin mai mic. In realitate vei parcurge o distanta mai mica fata de anvelopele normale cu aceeasi cantitate de benzina consumata. Probabil vei consuma cu 0.5 litrii mai mult.

Comment

Salut, daca iti plac, cumparale. Vor fi mai inguste si eventual ti se va parea ciudat cum vor aparea pe masina, dat fiind caroseria mai inalta si patratoasa a golanului.

Comment

@ Niki B E tocmai invers fata de ce ai zis tu , logic.

Comment

Corectă afirmaţia.
                          Dar este corectă şi cea conform căreia acum cu noile anvelope mai mici în diametru nu voi mai avea "vreo 90+ reali" ci mai puţin adică vreo 80+ reali).
                          Acum ai înţeles de ce am întrebat acea chestiune ?

Le-am şi montat şi sunt pur şi simplu minunate. Nu credeam, eu având doar kormarane de când am cumpărat-o. Nu am crezut că o anvelopă face diferenţa, este mult mai silenţioasă şi parcă maşina stă mai bine pe drum (poate din cauză că e mai jos maşina cu vreo 1,5 cm).
                          Oricum,. mă felicit pentru achiziţie şi vă mulţumesc pentru sfaturi.
                          Numai bine
                          Last edited by Gozmin; 16 October 2010, 21:41.
                          sigpic

Comment

Originally posted by madi View Post
                            In realitate vei parcurge o distanta mai mica fata de anvelopele normale cu aceeasi cantitate de benzina consumata.
                            Partial adevarat. Doar daca viteza/distanta indicata la bord este cea reala. Dar cum nu este asa...

Comment

Originally posted by FlorinVadeanu View Post
                              Salut, daca iti plac, cumparale. Vor fi mai inguste si eventual ti se va parea ciudat cum vor aparea pe masina, dat fiind caroseria mai inalta si patratoasa a golanului.
                              şi mai joase.

Oricum eu am o eroare de 8km/h (conform GPS-ului) cu anvelope standard. Acum cred că o să am vreo 10 km/h eroare faţă de ce zice kilometrajul de bord. o să pun GPS-ul să văd ce "zice".
                              Last edited by Gozmin; 16 October 2010, 21:46.
                              sigpic

Comment

@Niki B Am zis la modul teoretic , nu am tinut cont de erorile de citire ale vitezometrului.
                                @Gozmin Cum ti se par in trafic, au cumva un comportament mai ciudat? Dupa mine masina ar trebui sa mearga chiar bine. Sunt mai silentioase pentru ca au cauciucul mai moale fata de ce ai avut inainte.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google