If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Are Cineva Idee Despre Cauciucurile Chinezesti WANLI ?
Are Cineva Idee Despre Cauciucurile Chinezesti WANLI ?
vreau sa-mi cumpar 4 anvelope de iarna WANLI de la niste baietzi cu 200 ron/ buc si vroiam sa stiu daca este o decizie buna sa cumpar anvelope chinezesti.
A mai folosit cineva acest tip de anvelope sau are incredere in ele cat de cat?
cum te-ai gandit tu sa dai 200 RON pe niste anvelope chinezesti????????????????
ce naiba, gasesti mai ieftine(debica , matador, 170-190,etc) sau putin mai scumpe dar (dunlop wintersport 220 (metro cred)-250, goodyear, bf goodrich, michelin)
cum te-ai gandit tu sa dai 200 RON pe niste anvelope chinezesti????????????????
ce naiba, gasesti mai ieftine(debica , matador, 170-190,etc) sau putin mai scumpe dar (dunlop wintersport 220 (metro cred)-250, goodyear, bf goodrich, michelin)
da ai dreptate.. dar problema este ca deja am dat un avans de 2 mil la ele si de aceea nu stiu ce sa fac... sa renunt la cele 2 mil si sa cumpar altele noi? sau sa mai dau inca 600 lei si sa le iau pe acestea?
nu stiu ce sa spun despre calitatea lor... tzeapa mi-am luat sigur.. insa ma intereseaza daca voi aveti vreo parere despre anvelopele acestea.. despre caliatea lor?
ori fi chiar asa de varza?
nu cred ca are cineva pe aici asa ceva.
vezi poate poti lua altceva de banii aia, depinde cu cine te-ai incurcat.
eu personal as renunta la ele, iti cumperi de alea mai ieftine matador, debica, poate fulda, dunlop is chiar ieftine la 200 si ceva pe la metro, poate gasesti prin alta parte si mai ieftine.
dai 800 ron si cine stie cat te tin si cum se comporta, asa zici si tu ca ai platit o amenda de 200 ron, sau ai cumparat altceva mai scump, ca o consolare proprie.
nu cred ca are cineva pe aici asa ceva.
vezi poate poti lua altceva de banii aia, depinde cu cine te-ai incurcat.
eu personal as renunta la ele, iti cumperi de alea mai ieftine matador, debica, poate fulda, dunlop is chiar ieftine la 200 si ceva pe la metro, poate gasesti prin alta parte si mai ieftine.
dai 800 ron si cine stie cat te tin si cum se comporta, asa zici si tu ca ai platit o amenda de 200 ron, sau ai cumparat altceva mai scump, ca o consolare proprie.
Am la reparat parcul unei firme care se "mandreste" cu anvelope Wanli. Din pacate sunt de vara, asa ca nu pot sa-ti spun ceva despre cele de iarna dar acestea de vara sunt "criminale": trebuie umflate cam la 8-10 zile, pierd aerul, cred ca prin porii anvelopei, deoarece prin talon nu rasufla. Nu la toate, dar... sa reumfli 2 bari in 10 zile... la cateva masini, e bataie de cap. Dar au fost IEFTINE, deci au facut economie importanta cei de la birourile lor, nu?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment