Am 2 cauciucuri de iarna achizitionate anul trecut care au fost puse pe fatza...iar azi mi-am mai cumparat 2 sa am si pt spate dar nu mai sunt acelashi model.....influenteaza cumva mersul masinii.??....toate 4 sunt 195/65/15...
Cauciucuri Iarna Diferite
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by brebenash View PostAm 2 cauciucuri de iarna achizitionate anul trecut care au fost puse pe fatza...iar azi mi-am mai cumparat 2 sa am si pt spate dar nu mai sunt acelashi model.....influenteaza cumva mersul masinii.??....toate 4 sunt 195/65/15...
Eu am mers iarna cu cauciucuri de iarna pe fata si kormoranele penibile de vara pe spate si nu a avut masina nici pe naiba, si chiar am vrut sa verific stabilitatea si m-am dus pe zapada batatorita si am franat brusc sa vad daca apare derapajul spatelui si nu a aparut nici o tendinta de derapaj la viteze mici si medii.
E foarte bine ca ai 4 cauciucuri de iarna chiar daca sunt diferite fata spate.
Singura chestie e ca nu ai facut nici o afacere luand cauciucuri de 195 in loc de 185. Pe zapada cel mai recomandat e sa ai cauciucuri cat mai inguste astfel incat presiunea pe sol sa fie mai mare si sa 'se infiga' profilul cauciucului mai bine in zapada.
Spor la kilometri si condu prudent. Cauciucurile de iarna iti dau un plus de siguranta dar nu inseamna ca vei putea merge si iarna la fel de repede ca vara. Iarna nu-i ca varaLogan GPL 1.4
Comment
-
Originally posted by danycristian View Postca sa ne impacam cu totul...e mai bine sa avem noi si fata si spate nu? Daca la viraje fuge de spate....cand plecam trage fata...asa ca...tragand concluzia ajungem la faptul ca ne trebuiesc toate cele 4 cauciucuri...NOI.!!!
Comment
-
De acord cu CataFOF, atata timp cat nu bruschezi masina nu are ce sa se intample si eu am tot 2 anvelope de iarna, montate pe fata.
brebenash - Pentru orice alta nelamurire legata de anvelope atat de iarna cat si de vara exista acest Thread http://www.loganclub.ro/forum/anvelo..._ele-t827.html
Bafta!sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
Comment