Eu inca mai am 2 Michelin-uri originale pe fata la 64000 km si sincer mi se par mai trainice decat continental Ecocontact3 de pe spate (uzura au e normal dar se poate circula inca fara pb cu ele).
Top Anvelope Vara 185/65/R15
Collapse
X
-
Originally posted by BAROSANU_MOL View Postar fi bine daca ati da exemple de cauciucuri care au tinut peste 40.000-50.000km. pe mine atat m-au tinut debica passio si tot mi s-a parut putin.
Conti ecocontact tin mult si prost. 110 000km cu ele. Pe uscat sunt decente da pe ploaieeee ...... cum o accelerezi mai tare cum pierd aderenta.sigpic
Comment
-
Originally posted by mr.K View Postar fi bine daca ati da exemple de cauciucuri care au tinut peste 40.000-50.000km. pe mine atat m-au tinut debica passio si tot mi s-a parut putin. ....
.... Am avut Passio pe alt masina acum cativa ani, m-au tinut 40k.
Ca stil de mers, fa-ti o parere, Barum cu care a venit masina m-au tinut totusi 55k, deci nu uzez gumele ca Hamilton, ca-i doar Logan nu Enzo.
Comment
-
Paladin ca si circumferinta a rotii diferenta e neglijabila(~1%). O sa ai o mica diferenta de ecartament fata/spata fata de stoc si sunt sanse sa se vada un pic cam aiurea. Se recomanda sa fie toate avelopele aceeasi dimensiune ... hotararea o iei tu.sigpic
Comment
-
scz.....si ce daca am 16 ani petrec foarte mult timp cu masina........in septembrie 2010 am cumparat un logan si anvelopele erau aproape varza.....am cumparat 2 buc anv var debia passio,in iarna le-am dat pe spata si am mers o bucata pe spate si trebuia sa fiu foarte atent..........ink nu sunt sofer dar intentionez sa fac scoala......taica-meu imi spune tot ce se intampla................. florineee
Comment
-
salutare dragi loganari am si eu o intrebare dak se poate...Mi-a propus un prieten un schimb intre jante cu cauciuc cu tot .Tipul are jenti de 225/85/17 iar eu am 185/65/15.Intrebarea este dak as putea sa le iau pe alea si dak imi afecteaza directia in vreun fel sau bucsile etc.Am vorbit cu cineva si a zis ca , caseta de directie la logan este rezistenta si ma duce cu jentile alea dar bucsile o sa le schimb la 5.ooo km tot timpul deoarece mi le va intinde.Asa ca va rog frumos dati-mi un sfat.Drumuri bune sa aveti ;)
Comment
-
225/85/17 e dimensiune de anvelopa pt. off'road.
Pe ce tip de masina sunt montate acum?Attached FilesIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Originally posted by phantom View Postsalutare dragi loganari am si eu o intrebare dak se poate...Mi-a propus un prieten un schimb intre jante cu cauciuc cu tot .Tipul are jenti de 225/85/17 iar eu am 185/65/15.Intrebarea este dak as putea sa le iau pe alea si dak imi afecteaza directia in vreun fel sau bucsile etc.Am vorbit cu cineva si a zis ca , caseta de directie la logan este rezistenta si ma duce cu jentile alea dar bucsile o sa le schimb la 5.ooo km tot timpul deoarece mi le va intinde.Asa ca va rog frumos dati-mi un sfat.Drumuri bune sa aveti ;)Last edited by mr.K; 20 May 2011, 10:33.
Comment
Comment