wow fara servo la 100km/h?
Top Anvelope Vara 185/65/R15
Collapse
X
-
Originally posted by stefan ion View PostAnvelopele America la866 fac zgomot mare la rulare. Nu le recomand nimanui. La viteza mare auzeam un zgomot si credeam ca e de la motor. Asa ca am oprit motorul motorul in mers la 100 km/h si zgomotul persista. In concluzie, sunt nasoale. Cele de iarna sunt jos palaria.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
Eu am luat Viking CityTech 2, sunt made in Germany, sunt ceva mai silentioase decat Debica (am avut si din-alea) . Iar distanta de franare nu stiu, stiu doar ca e mai buna fata de Barum-urile care le-am avutPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
am inteles, eu nu am avut decat Kormoran din fabrica si nu stiu cum se comporta altele pe Logan (am facut cu ele 40 de mii, mai merg 10.000 dar n-are rost, mai bine le schimb), fac 3 ani luna asta. Sper sa fie ok astea Debica, despre Tigar am auzit pareri proaste...
La o alta masina (Opel Zafira) am Bridgestone Turanza care fac boșoalce mai mereu... am schimbat 2 bucati pe garantia de la ele in ~1an jumatate... asa ca nu ma prea dau in vant dupa branduri
Comment
-
Baieti eu am avut kormorane care m-au dus 80 000 km pe un logan de 1,4 acum am pe prestige continental si am 35 000 km iar cele de pe fata sunt aproape gata. E adevarat ca puterea motorului este alta dar diferenta mi se pare enorma. In ambele cazuri am folosit cauciucuri de iarna
Comment
-
Am anvelope dintr-astea de noi si au aderenta foarte buna. Sunt super multumit de ele si cred ca sunt cele mai bune anvelope cu dimensiunea aceasta.
Comment
Comment