un prieten tocmai si-a achizitionat un set de jante mega drive R15/6,5/4-100 MODEL M804 mie unul imi place si ma cam bate gandul sa imi cumpar si eu dar nu stiu cat de bune sunt si cat de calitative avand in vedere ca a dat doar 200 euro pe ele daca a mai avut cineva rog sa posteze sa spuna daca sunt bune de ceva ms
Jante Mega Drive
Collapse
X
-
eu sunt multumit de ele ,nu am modelul asta ,dar am tot de la mega drive...am mers cu ele si pe drumuri bune si pe drumuri fff proaste,am avut si un incident cu ele,si nu sa intamplat nimic,singurul defect la ele este ca se exfoliaza ff repede,dar asa,sunt multumit de ele,eu le-am bagat si pe casco...
-
jantele sunt bune pana acum nu am probleme cu ele dar nu pot sa iti spun mai multe ca si eu le am de o luna problema o sa fie la inelele de centrare ca nu pre sunt bune sunt din plastic foarte prost calitativ in rest sunt super, nu bat nu tremura volanul nici la viteze mari ex 150 km/h probate de mine pe autostrada am vazut ca tu vrei sa iti iei sh vezi sa nu fie sudate,strambe,etc
Comment
-
Originally posted by yonut87nfi View Postjantele sunt bune pana acum nu am probleme cu ele dar nu pot sa iti spun mai multe ca si eu le am de o luna problema o sa fie la inelele de centrare ca nu pre sunt bune sunt din plastic foarte prost calitativ in rest sunt super, nu bat nu tremura volanul nici la viteze mari ex 150 km/h probate de mine pe autostrada am vazut ca tu vrei sa iti iei sh vezi sa nu fie sudate,strambe,etc
Eu zic sa va multumiti ca la 200 euro primiti si prezoane si inele de centrare )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
este un magazin special de accesori auto aici la mine de acolo le am CARSTIL se numeste
Originally posted by Cristi_Xp View Postpai si ozurile tot cu inele de centrare din plastic iti vin .
Eu zic sa va multumiti ca la 200 euro primiti si prezoane si inele de centrare )
Comment
-
Originally posted by yonut87nfi View Postun prieten tocmai si-a achizitionat un set de jante mega drive R15/6,5/4-100 MODEL M804 mie unul imi place si ma cam bate gandul sa imi cumpar si eu dar nu stiu cat de bune sunt si cat de calitative avand in vedere ca a dat doar 200 euro pe ele daca a mai avut cineva rog sa posteze sa spuna daca sunt bune de ceva ms
Comment
Comment