jantele s-au achizitionat acum un an la pretul de 200 euro de la un magazin de accesori auto CARSTIL de aici de la mine acum nu stiu ce pret mai au. eu intre timp le-am vandut deoarece am strambat una si nu am stat sa le mai repar
Jante Mega Drive
Collapse
X
-
eu am pemasina dar numai pe timp de vara adik de primavara pana in noiembrie janta MEGA DRIVE 680 pe argintiu am masina argintiu metalizat
dar am avut o problema am dat cu una dintre jante intr-un canal care avea capacul spart si pus de forma si mia spart janta de aceea caut una janta MEGA DRIVE 680 pe ARGINTIU am gasit pe fumuriu dar nu am ce face cu ea firma de asiguarari deconteaza pe casco doar una janta cea avariata asta este si mi separe normal.
Comment
-
Cromatic
jantele le-am bagat cu poze nu conteza dacaai cumparat masina fara jante aliaj pentru ca in chestionarul casco exista rubrica ce tre completata cu obtiunea ,,exista jante aliaj?"si atunci tu pifezi da si tre sa iti faca inspectorul de risc cel care iti intocmeste polita casco poze cu una janta si cauciuc pe masina tre sa fie vizibila la cauciuc marca,dimensiuni asta in caz ca il distrugeti ca si caucicul il puteti deconta pe casco.bine asta depinde de firma.
APROPO CINE DORESTE ASIGURARI RCA SI CASCO SI ESTE DIN BUCURESTI SA MA CONTACTEZE AVEM PRETURI DEPRETURI.MSM
Comment
-
mersi frumos ! Se merita sa le vopsesti din nou dar eu vroiam sa reconditionez doar marginea ca acolo e mai mult sarit acel crom (nu am o poza) ! Si ma gandeam sa le curat bine ,cu smirghel 80-240-600-800 dupa care un lac total ca s-ar cunoaste daca izolez toata janta si vopsita doar acea margine de 2 cm!
Comment
Comment